Izvor: Insajder arhiva vesti 27.06.2017

Skot: SAD očekuje da nova vlada Kosova primeni sve Briselske dogovore

Insajder 27.06.2017
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kajl Skot rekao je da SAD od nove Vlade Kosova očekuju da u potpunosti implementira sve briselske dogovore i dodao da to isto očekuje i od Beograda. Ne znam ko će biti novi premijer Kosova, ali SAD… »

Ružić, Trivan i Popović - novi ministri, Vulin i Đorđević menjaju mesta

Insajder 27.06.2017
Mandatarka Ana Brnabić Skupštni Srbije je danas uputila predlog za sastav nove vlade Srbije, a među njima su tri nova ministra koja nisu bila deo prethodne vlade - potpredsednik Socijalističke partije Srbije Branko Ružić, nekadašnji gradski… »

Vučić najavio dolazak stranih kompanija u vojnu industriju

Insajder 27.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da je Ministarstvo odbrane pripremilo izmene zakona koje će omogućiti dolazak stranih kompanija u odbrambenu industriju Srbije uz učešće u vlasništvu od najviše 49 odsto. Na otvaranju Sajma… »

Vučić: Nisam imao primedbe na sastav Vlade

Insajder 27.06.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je kao predsednik najveće stranke upoznat sa sastavom vlade na čelu sa Anom Brnabić i da nije imao nikavih primedbi. Vučić je nakon otvaranja Sajma naoružanja i vojne opreme "Partner 2017." u… »

Nedelja ponosa u Nišu počela bez incidenata (FOTO)

Insajder 27.06.2017
Nedelja ponosa u Nišu počela je danas posle podne javnim čitanjem ispovesti LGBT osoba u Gradskoj kući, a potom nastavljena na Trgu kralja Milana puštanjem balona u duginim bojama. Oko 60 učesnika tih skupova, koji su došli iz cele Srbije… »

Vučić: Ne slažem se sa mnogim svojim izjavama iz 2004. (VIDEO)

Insajder 27.06.2017
Inauguracija nije protivna Ustavu, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Na društvenim mrežama pojavio se tekst iz Politike od pre 13 godina u kome se navodi da je Aleksandar Vučić, tada funkcioner Srpske radiklane stranke tokom inaugracije… »

Suđenje za zloupotrebe u Kolubari: Optužnica potvrdila istraživanje Insajdera

Insajder 27.06.2017
U Specijalnom sudu u Beogradu danas je završeno čitanje optužnice koju je Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo protiv 28 osoba, bivših rukovodilaca Kolubare i vlasnika i direktora privatnih firmi. Optužnicom je potvrđeno istraživanje… »

Sajber napadi na kompanije širom Evrope

Insajder 27.06.2017
Hakeri su danas napadima izazvali velike probleme širom Evrope, a posebno jako je pogođena Ukrajina. Zvaničnici ukrajinske vlade i privrede su prijavili ozbiljne poremećaje u radu elektrodistribucije, banaka i vladinih službi. Hakerski napadi uticali… »

Dačić: Aktivno radimo protiv članstva Kosova u Unesku, ali neću da kažem šta

Insajder 27.06.2017
Ministar spoljnih poslova i vršilac dužnosti premijera Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Kosovo još nije podnelo kandidaturu za članstvo u Unesku i da ne želi da kaže šta Srbija čini po tom pitanju. "Neću da kažem koje su mi zemlje… »

Šabić: Umesto jarbola sa zastavom Srbije, opremiti neku bolnicu

Insajder 27.06.2017
Poverenik zа informаcije od jаvnog znаčаjа i zаštitu podаtаkа o ličnosti Rodoljub Šаbić izjavio je danas da zastavu Srbije ne voli i ne poštuje ništа mаnje nego predsednik Aleksandar Vučić, аli dа ona ne morа dа visi s jаrbolа… »