Izvor: Jug press arhiva vesti 27.06.2017

Vučić posetio „Jumkov“ štand na Sajmu naoružanja i vojne opreme u Beogradu

Jug press 27.06.2017
BEOGRAD Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon otvaranja Sajma naoružanja i vojne opreme „Partner 2017“ u Beogradu, posetio je štand Kompanije „Jumko“ iz Vranja. Ovaj vranjski proizvođač u Hali 1 na Beogradskom sajmu, izložio je vojne… »

Nevreme u Vranju čupalo drveće

Jug press 27.06.2017
VRANJE Olujni vetare praćen grmljavinom, kišom i gradom veličine lešnika, u ponedeljak oko 19 sati zahvatio je Vranje. Za pola sata palo je nešto više od 15 litara kiše po metru kvadratnom, kažu u Meteorološkoj stanici u Vranju. Oluji vetar… »

Priveden zbog napada na suprugu

Jug press 27.06.2017
BUJANOVAC Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bujanovcu, po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, doneli su rešenje o zadržavanju do 48 časova S.T. (1975) sa područja opštine Bujanovac, zbog postojanja osnova… »

Leskovačke pijace pet dana bez vode

Jug press 27.06.2017
LESKOVAC Leskovačke pijace su danas dobile vodu, pet dana od isključenja. U medjuvremenu prodaja nije stala a za ovaj problem se nije zaniteresovala ni sanitarna ili bilo koja druga inspekcija. Jer, bez vode na trideset i nešto stepeni mesto na kome se… »

Počeli radovi na rekonstrukciji Gradskog stadiona

Jug press 27.06.2017
VRANJE U okviru projekta ,,Unapređenje sportske infrastrukture kao osnove za razvoj mladih sportskih talenata“ u Vranju je, u utorak, zvanično počela rekonstrukcija Gradskog stadiona. Projekat se realizuje u saradnji sa opštinom Montana iz Bugarske… »

Danas počinje niški PRAJD

Jug press 27.06.2017
NIŠ Danas u Nišu počinje Nedelja ponosa na kojoj će se Nišlije upoznati sa kakvim problemima se suočavaju njihovi sugrađani ali I LGBT ljudi u Srbiji. Nedelja ponosa počinje zvanično veceras u 18,00 sati. Programom je najavljeno da će se do… »

Dve nagrade za predstavnike niškog SKC

Jug press 27.06.2017
NIŠ-LAKTAŠI Na 12. Internacionalnom festivalu amaterskog teatra Laktaši 2017. godine, Akademsko pozorište SKC-a Niš igralo je predstavu “Hadersfild” i osvojilo nagradu za najbolju predstavu u celini, kao i nagradu za glumačko ostvarenje koja je… »

Održana Vidovdanska akademija

Jug press 27.06.2017
NIŠ Povodom velikog pravoslavnog i srpskog praznika Vidovdana i u čast učenika koji su uspešno završili školsku godinu, sinoć je u porti Saborne crkve u Nišu održana Vidovdanska akdemija. Svečanosti su prisustvovali komandant Kopnene vojske… »