Izvor: Prva arhiva vesti 27.06.2017

Počeo štrajk u Fijatu! Radnici obustavili rad jutros od šest sati

Prva 27.06.2017
U fabrici Fijat Krajsler automobili Srbija (FCA) u Kragujevcu u 6h jutros je počeo štrajk, rekao je agenciji Beta predsednik Samostalnog sindikata Zoran Marković. On je naveo da radnici štrajkuju obustavom rada na svojim radnim mestima. Radnici u… »

Holandija delimično kriva za smrti u Srebrenici

Prva 27.06.2017
Apelaciono veće holandskog suda potvrdilo da Holandija snosi delimičnu odgovornost za smrt 300 muslimana koji su ubijeni u Srebrenici. Oni su ubijeni nakon napada bosanskih Srba na bazu pod zaštitom UN. U pitanju je potvrda presude iz 2014. po kojoj su… »

MAGIČNA NOĆ UOČI VIDOVDANA: Devojke, evo šta da uradite večeras da biste sanjale budućeg muža!

Prva 27.06.2017
Malo je praznika u srpskom narodu za koje se vezuje toliki broj verovanja kao što je to slučaj sa Vidovdanom. Jednom od najživopisnijih običaja naročito se raduju devojke, a upravo one praznovanje Vidovdana treba da počnu već večeras! Sutra se… »

Pet bolesti koje možete dobiti na letnjem odmoru

Prva 27.06.2017
Kada birate destinaciju za odmor treba da vodite računa i o drugim stvarima koje su bitnije od smeštaja i pogleda na more. Lekari upozoravaju na pet bolesti koje su aktuelne u zemljama sveta i od kojih se morate zaštititi. Kolorado - Hepatitis A Prema… »

Marija Šerifović: "Moja bolest je u porastu"

Prva 27.06.2017
Marija Šerifović je otkrila je jedan detalj iz svog života . Marija Šerifović otkriva da njena opsednutost da drži sve pod kontrolom prevazilazi granice normalnog. Pevačica nema mira ako ne teče sve po planu. - Nisam ja nepoverljiva nego sam malo… »

Ne podnosite ovaj deo svog tela, a muškarci ga obožavaju i baš im je seksi!

Prva 27.06.2017
Danas kada uzmete bilo koji časopis o lepoti ili modi, zapazićete da su na naslovnicama samo barbike vitkih figura, na granici anoreksičnih mršavica. I sasvim je opravdano što danas ima sve više devojaka koje žele da bude kao one sa naslovnice. One… »

"Harija Potera“ su odbili 12 puta, a onda je jedna knjiga rasprodata za 24 sata!

Prva 27.06.2017
Knjigu je odbilo 12 izdavačkih kuća. Možda bi je odbila i trinaesta, „Blumsberi“, da njen direktor nije svojoj osmogodišnjoj ćerki rekao da pročita prvi odlomak. A ona je, progutavši ga, odmah zatražila ostatak. Prvo izdanje štampano je u… »

Bilo bi dobro da ove stvari o SEKSU znate svi pogotovo muškarci, jer...

Prva 27.06.2017
Za ženu je kompletan odnos sa partnerom predigra - od međusobnog uvažavanja i ophođenja do udeljivanja komplimenata i pomaganja u kući. Ako to funkcioniše, strast je zagarantovana. Žene su poprilično otvorene u razgovoru o seksu, pogotovo ako… »

Ženu su izbacili sa bazena zbog provokativnog kupaćeg kostima! Šta vi mislite, ima li šta neprikladnog na njoj?

Prva 27.06.2017
Da je ova žena bila na bazenu u Saudijskoj Arabiji ili nekom drugom konzervativnijem mestu, razumeli bismo sve, ali ova scena se desila usred Amerike, tačnije u Tenesiju. Tori Dženkins i nje verenik Tajler Njuman su iznajmili stan u luksuznom kopleksu… »

Tinejdžeri bi na more s društvom i roditelje već ozbiljno boli glava

Prva 27.06.2017
Vaše dete vam je saopštilo da na letovanje želi da ide sa društvom? Ovo je šok za svakog roditelja, ali vi budite mudriji i nemojte odmah, izričito, reći NE! Pokušajte da lepo porazgovarate na tu temu. Ukoliko ima manje od 16 godina, razumljivo je… »