Arhiva vesti 28.06.2017

Ovako izgleda ekspoze Ane Brnabić

Vesti online 28.06.2017
Na posebnoj sednici Skupštine Srbije, mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić predstaviće svoj ekspoze i sastav kabineta. Mandatarka nove vlade Ana Brnabić danas će predstaviti svoj ekspoze u kojem će predočiti planove, a tri su ključna… »

Fijat može da reši - 7.000 RSD veća plata

B92 28.06.2017
Kragujevac -- Savez samostalnih sindikata (SSS) Kragujevca pozvao je kompaniju Fijat Krajsler automobile Srbija da se odrekne 0,5 odsto profita koji ostvaruje u Srbiji. Na taj način će, kako kažu. ispuniti glavni zahtev 2.000 radnika u štrajku - da se… »

VIDEO Proizvođači malina i otkupljivači se potukli na današnjem protestu malinara

Nova ekonomija 28.06.2017
U Arilju je oko podne počeo protest predstavnika malinara, a na inače mirnom skupu u jednom trenutku došlo je do incidenta. Između proizvođača maline i pojedinih otkupljivača izbila je tuča, pa je reagovala i policija. Do tuče je došlo tokom… »

Za Boška Obradovića dve opomene zbog vređanja

Dnevnik 28.06.2017
BEOGRAD: Predsednica parlamenta Maja Gojković izrekla je danas dve opomene šefu poslaničke grupe Dveri Bošku Obradoviću, koji je u svom govoru vređao mandatarku i najviše funkcionere nazvao izdajnicima. Obradović je u skupštinskoj raspravi rekao… »

Svi na "Karađorđe" na berbu ruža!

Mondo 28.06.2017
Slovačka "ruža" stiže u Novi Sad. Fudbaleri Vojvodine nadaju se punim tribinama za premijeru u sezoni 2017/18. Četvrtak - 20.00! Foto: MN Press Trećeplasirani tim Srbije protiv trećeplasiranog tima Slovačke! To je bio epilog žreba u Nionu koji… »

Bogdanović u Kingsima do 2020! Ugovor 36.000.000 dolara, potpis 6. jula

Mozzart sport 28.06.2017
Pa povratak u Srbiju i sigurno učešće na Evrobasketu. Vlade Divac je uspeo. Bogdan Bogdanović biće novi košarkaš Sakramenta! Mnogobrojni mediji u Kaliforniji, posebno oni bliski Kingsima, javili su da reprezentativac Srbije izvesno napušta… »

Brnabić: Uvesti Srbiju u red uspješnih država

Al Jazeera 28.06.2017
Mandatarka za sastav nove vlade Ana Brnabić kaže da Srbija teži historijskom pomirenju Srba i Albanaca na Kosovu te želi biti lider digitalizacije u regiji. Posebna sjednica Skupštine Srbije na kojoj će biti birana nova vlada završila je današnji… »

Milica obezbedila medalju na SP: Šampionski povratak

Večernje novosti 28.06.2017
Iza mene je težak period, ali sam zajedno sa trenerom i timom pregurala ove borbe. Očekujem dobru borbu i nadam se finalu – rekla je nekadašnja olimpijska šampionka u tekvondou. MILICA Mandić je donela Srbiji drugu medalju na Svetskom prvenstvu u… »

Vuletić: Terzićevo silovanje istorije

Večernje novosti 28.06.2017
Potpredsednik Partizana oštro o zahtevu Zvezde za dodeljivanje dve titule: Te metode služe na čast predvodnicima kluba koji nikada ranije nije tražio ništa slično. Od specijalnog izveštača "Novosti": MORAVSKE TOPLICE PARTIZAN je osvajanjem titule… »

Ustavni sud Kosova potvrdio valjanost postupaka Specijalnog suda

Blic 28.06.2017
Ustavni sud Kosova potvrdio je valjanost postupka Specijalnog suda za ratne zločine tzv. Oslobodilačke vojske Kosova, odluka stupa na snagu za sedam dana, što znači da bi Specijalni sud mogao da podigne optužnice već sredinom naredne sedmice… »