Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 12.07.2017

Brata i sestru ubila struja!

Alo 12.07.2017
Crni dan u Srbiji! Dve osobe, prema prvim informacijama brat i sestra, nastradali su večeras od strujnog udara u doljevačkom selu Orljane. Fudbaler ubio majku i sestru! Malom Mihajlu (4) otac zario nož u srce Zaklao ženu i dete (4) u Centru za… »

Pritvor za vozača poljskog autobusa

Alo 12.07.2017
Vozač autobusa iz Poljske J. A. R. čije vozilo se juče prevrnulo kod Feketića, saslušan je u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Sudija Osnovnog suda u Subotici odredila mu je pritvor u trajanju do 30 dana, javlja RTS. Turistički autobus iz… »

Buknuo automobil u Vojvode Stepe

Alo 12.07.2017
Zbog loših instalacija u vozilu, nešto pre 22 časa došlo je do požara u automobilu u pokretu na uglu Nikšićke ulice i Vojvode Stepe. Srećom, nema povređenih. Vozač je izjavio da se kretao Nikšićkom ulicom kada je iz haube počeo da izbija dim… »

Srbima određen pritvor do početka suđenja

Alo 12.07.2017
Svim osumnjičenim Srbima za učešće u prebijanju na smrt američkog turiste na grčkom ostrvu Zakintos prošlog petka večeras je određen pritvor do početka suđenja. Oni su prethodno saslušani pred istražnim sudijom koji im je nakon toga odredio… »

Vatrogasac povređen tokom intervencije

Alo 12.07.2017
Dvočasovna vatrena stihija u potkrovlju stambene zgrade u centru Lajkovca u ulici Kralja Petra Prvog broj 1, savladana je brzom i efikasnom zajedničkom akcijom pet ekipa lajkovačkih, valjevskih i lazarevačkih vatrogasaca. Teže povređenih u požaru… »

Ovo su ubijeni majka i sin (FOTO)

Alo 12.07.2017
Marko Nikolić danas je na monstruozan način ubio svoju suprugu Maju (38) i sina Mihajla (4) ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Stravičnom zločinu koji je šokirao Srbiju prethodila je svađa supružnika nakon čega je Marko prvo nožem nasrnuo… »

Deci rekli da je mama otišla sa anđelima

Alo 12.07.2017
Žrtva brutalnog ubistva položena u porodičnu grobnicu na Zemunskom groblju pored dečaka koga je izgubila neposredno posle porođaja. Olga Lovrić (39), koju je bivši muž Milan (46) ubio kamenom u hodniku Centra za socijalni rad u Novom Beogradu, a… »

Stručnjaci otkrivaju motive monstruoznog ubistva u Rakovici!

Alo 12.07.2017
Sudski veštak, Ana Najman smatra da su kontrolisana viđanja u centrima za socijalni rad vrlo problematična praksa i da treba promeniti način viđanja deteta u tim uslovima. "Ne mogu da preporučim represivne mere, mislim da bi dodatna edukacija… »

Duliću tri i po godine zatvora, osuđeni i Janjić i Drobnjak!

Alo 12.07.2017
Nekadašnji ministar Oliver Dulić Bivši proglašen je krivim pred Specijalnim sudom u Beogradu za zloupotrebu položaja, prilikom izdavanja dozvola za rad preduzeću "Nuba invest" 2009. godine. Suđenje Duliću i ostalima počelo je u junu 2015. godine… »

Predao se i treći mladić!

Alo 12.07.2017
Sva trojica muškaraca koji su više od 20 sati bili zabarekadirani u podrumu stambene zgrade predali su se policiji. Dvojica su se predali ranije tokom dana, dok su pregovori sa trećim trajali još nekoliko sati. Više od 24 sata trajala je drama u… »