Izvor: Alo/Kultura arhiva vesti 12.07.2017

Ono što je rekao o Jeleni će vas dovesti do suza

Alo 12.07.2017
Ivan Bosiljčić je otvorio dušu o svom braku, a ono što je rekao o svojoj supruzi raznežilo bi svaku ženu. Glumac je ispričao kako on doživljava svoj brak sa Jelenom Tomašević i kakva su pravila u njihovoj kući. A post shared by Jelena Tomasevic… »

Potpuno naga glumica iz serija koje smo voleli! (FOTO)

Alo 12.07.2017
Domaćoj publici ostala je u sećanju po značajnim ulogama u serijama "Ruža vjetrova" i "Kud puklo da puklo", a, iako je dosad važila za smernu glumicu, ona je sve iznenadila tako što se fotkala potpuno gola na plaži. Karmen Sunčana Lovrić je… »

Ejdus: Počastvovan sam posle toliko godina

Alo 12.07.2017
Glumac Predrag Ejdus se posle mnogo godina ponovo vraća u Dubrovnik. Naš proslavljeni glumac igra glavnu ulogu u predstavi "Gospoda Glembajevi", koju po čuvenom Krležinom delu režira Zlatko Sviben, a čija je premijera 6. avgusta na Dubrovačkim… »

Počela sam da se gubim, ona mi je vratila snagu (FOTO)

Alo 12.07.2017
Ćerka Bogoljuba Karića, Danica je pre dva dana postala majka, a onda je odlučila da svima otkrije detalje onoga što je preživela. Ona je na svom fejsbuk profilu uz sliku sa sinom Petrom objavila i potresno pismo. Danica je sa svima želela da podeli… »

Ostavila me je, ali Milenu i dalje volim

Alo 12.07.2017
Naša omiljena glumica Milena Dravić se udavala tri puta. Prvi Milenin suprug je bio reditelj Puriša Đorđević od koga se razvela. Nakon tog neuspelog braka se udala za reditelja Vojislava Kokana Rakonjca. Sa njim je bila u braku do njegove smrti… »