Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 12.07.2017

Vučić: Evropa da kaže da li je zainteresovana!

Alo 12.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je za Srbiju ključno da Evropska unija odgvori da li je zainteresovana za članstvo Srbije i u kom roku. Vučić je u intervjuu italijanskoj agenciji ANSA rekao da je to za Srbiju ključno pitanje… »

Regionalna stabilnost važna za sve

Alo 12.07.2017
Fiskalna i politička stabilnost, što je glavni zadatak naše vlade, nisu mogući bez regionalnog razvoja i regionalne stabilnosti, i zato je važno što ćemo danas u Trstu o tome da razgovaramo, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić. Brnabić je… »

Nemam problem sa vidom, imam problem sa kilažom!

Alo 12.07.2017
Zaratili poslanik Pokreta socijalista i lider demokrata! Šef poslaničkog kluba Pokreta socijalista Đorđe Komlenski odgovorio je na prozivke koje mu je lider DS-a Dragan Šutanovac uputio preko društvene mreže Tviter. Naime, predsednik DS je na na… »

Vučić će doneti najbolju odluku

Alo 12.07.2017
Funkcioner SNS, ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beogarda Siniša Mali kažu da su sigurni da će predsednik naprednjaka doneti najbolju odluku o tome ko će ga naslediti na čelu stranke i da će oni tu odluku podržati. Na pitanje… »

Vučićeva poseta Turskoj zamajac za privredu

Alo 12.07.2017
Ministar Rasim Ljajić kaže da je tokom posete predsednika Vučića Turskoj oko 150 privrednika najavilo svoj dolazak u Srbiju. Ministar trgovine, turizma i telekomunikacije Rasim Ljajić kaže da u Srbiji ima više od 400 firmi turskih investitora, a da… »

Čeda, Čanak i Janković priznali genocid u Srebrenici!

Alo 12.07.2017
Skandal! Nakon što je 9. jula u Potočarima bio lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković, juče su tamo bili i lideri LDP-a i LSV-a Čedomir Jovanović i Nenad Čanak i pored izjave Ćamila Durakovića, da svako ko iz Srbije dođe u Potočare… »

Ćamil namerno provocirao Srbiju!

Alo 12.07.2017
Duraković igrao dvostruku igru kako bi izigrao zvanični Beograd. Država Srbija nije dobila zvanični poziv da prisustvuje 22. godišnjici u Potočarima ove godine, a pozvani su lideri opozicije Čedomir Jovanović, Nenad Čanak i bivši ombudsman Saša… »

Zorana, ostavi Anu na miru!

Alo 12.07.2017
Afera stenogram se nastavlja! Nakon što je potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović kritikovala premijerku Anu Brnabić i putem medija joj poručila da su stenogrami intervjua agenciji Blumberg morali da dobiju članovi Vlade sada izbegava da… »