Izvor: Benchmark arhiva vesti 12.07.2017

Reklame stižu u Facebook Messenger

Benchmark 12.07.2017
Facebook je već preplavljen reklamama, tako da ne čudi informacija o tome da bi i kompanijina aplikacija Facebook Messenegr mogla dobiti reklame. Reklame će se na servisu prikazivati u okviru početnog ekrana Messengera, gde je trenutno moguće videti… »

Test: Asus RT-AC58U, RT-AC53

Benchmark 12.07.2017
Bežično umrežavanje uređaja je postao stadard gotovo svakog doma. Napredniji korisnici insistiraju na sve bržim i modernijim standardima, pa tako može da se kaže da je 802.11ac postao normalna stvar, a sve češće viđamo i dual-band rutere, pa… »

Honor 6A u Evropi dostupan po ceni od 169 evra

Benchmark 12.07.2017
Honor 6A nije specifično novi uređaj, s obzirom na to da je u Kini predstavljen u maju. Međutim, telefon je u Evropi moguće kupiti tek sada. Počevši od ove nedelje, Honor 6A će biti dostupan na tržištima Evrope, po ceni od 169 evra. Ovo je… »

Twitter korisnicima omogućava veću kontrolu nad obaveštenjima

Benchmark 12.07.2017
Twitter još od prošle godine vredno radi na tome da spreči trolove i trolovanje na svom servisu, predstavljanjem različitih funkcija. Kompanija je sada preduzela još jedan korak u borbi protiv sajber-nasilja. Platforma će sada omogućivati… »

Prva reklama za DeX pokazuje Galaxy S8 potencijale za mobilnu produktivnost (video)

Benchmark 12.07.2017
Uz Galaxy S8, Samsung je predstavio i novu DeX stanicu - dock za telefon, koji se može povezati na monitor, tastaturu i miš i omogućiti kvazi-desktop produktivnost. Marketinški slogan za DeX je "zaboravite na svoj laptop". Mada, sve ovo zaista zavisi… »

Half-Life dobio prvo ažuriranje u poslednje četiri godine

Benchmark 12.07.2017
Half-Life igra je stara gotovo 20 godina, ali Valve i dalje polira svoju popularni naslov. Zakrpa za Half-Life je sada objavljena na Steamu, a donosi veliki broj ispravki za bagove. Ovo je prvi put u poslednje četiri godine, da je developer ažurirao ovu… »

Asus ROG Pugio je ergonomski RGB miš sa Omron svičevima

Benchmark 12.07.2017
Proizvođači periferija u velikom broju slučajeva preferiraju proizvodnju uređaja namenjenih desnorukim korisnicima. Tek s vremena na vreme, ergonomski dizajn uređaja, namenjen korišćenju sa obe ruke pojavi se u svetu gejming miševa, mada Asus… »

Logitech kupio proizvođača gejming slušalica za 85 miliona dolara

Benchmark 12.07.2017
Izgleda da kompanija Logitech planira ozbiljan proboj na tržištu gejming slušalica i konzola. Logitech je upravo objavio akviziciju još jednog popularnog proizvođača gejming slušalica - kompanije Astro Gaming. Sporazum, koji je vredan 85 miliona… »

Paranoid Android ažuriranje donosi Accidental Touch zaštitu, podršku za više uređaja

Benchmark 12.07.2017
Ažuriranje za Paranoid Android, koje je objavljeno u maju, izgleda nije bilo usamljeno. Nekada popularni prilagođenio ROM se vraća ponovo, sa novim ažuriranjem. Paranoid Android 2017 Release 2 donosi veći broj novih funkcija, podršku za dodatne… »

Dell Latitude 7285 je laptop sa podrškom za bežično punjenje

Benchmark 12.07.2017
Najnoviji 2-u-1 laptop kompanije Dell je dostupan u prodaji. U pitanju je Dell Latitude 7285 model, čija najinteresantnija odlika jeste podrška za bežično punjenje. Ovo je dostupno za sve one koji su spremni da izdvoje 550 dolara za bežičnu… »