Izvor: Beta video arhiva vesti 12.07.2017

Kikoš apelovao je danas na građane da ne koriste neuređena kupališta

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je danas na gradjane da ne koriste neuređena kupališta, ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju i nepripremljeni u odnosu na spoljašnju temperaturu. preuzet materijal… »

Na Bitef sedam predstava u trajanju 40 sati

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Na ovogodišnjem BITEF-u biće izvedeno sedam predstava medju kojima je ``Olimp`` koja će trajati 24 sata, izjavio je danas umetnički direkor festivala Ivan Medenica. Za razliku od prošlogodišnjih 12 predstava u dužini od 18 sati… »

Vulin: Vlada Srbije se neće lišiti odbrambene industrije

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas da se Vlada Srbije neće ``rešiti ni lišiti`` odbrambene industrije i da će nastaviti da ulaže i pomaže očekujući rezultate.``Ne mislimo da bilo ko drugi postane vlasnik odbrambene… »

Samit EU-Zapadni Balkan: Fond za razvoj i inovacije preduzeća

Beta video 12.07.2017
TRST - Na susretu vodja sa Zapadnog Balkana i visokih zvaničnika Evropske unije (EU) danas u Trstu potpisan je sporazum o Mehanizmu za razvoj i inovacije preduzeća na Zapadnom Balkanu (Western Balkans Enterprise Development and Innovation Facility) od… »

Prava prilika da kao društvo počnemo komuniciramo sa našim srednjim vekom

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Gradski menadžer Goran Vesić podsetio je da je Multimedijalni spektakl – Nemanjići , veoma važan za naše društvo jer ove godine obeležavamo osam stotina godina od krunisanja prvog srpskog kralja Stefana Prvovenčanog.… »

Prva epizoda će biti emitovana krajem godine

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Pozorišni reditelj i glavni urednik kulturno-umetničkog i dokumentarnog programa RTS-a Nebojša Bradić rekao je da će prva epizoda nove igrane serije ``Nemanjići – Radjanje kraljevine``, biti emitovana krajem 2017.godine .… »

Stefanović: Više policije u blizini centara za socijalni rad

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD- Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da je u Centru za socijalni rad u Rakovici M.Dj. (38) i njeno dete (4,5) ubio bivši suprug i otac M.N (43), i najavio pojačane mere bezbednosti u socijalnim službama. Posle… »

Mihajlović: Značajna uloga Srbije u Transportnoj zajednici Zapadnog Balkana

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović sastala se danas u Trstu s evropskom komesarkom za transport Violetom Bulc. Mihajlović i Bulc su razgovarale o Ugovoru o transportnoj zajednici Zapadnog Balkana… »

Kuburović: Ubistva u centrima za socijalni rad biće tema saveta za borbu protiv nasilja u porodici

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Ministrka pravde Nela Kuburović je rekla da će ubistva u centrima za socijalni rad biti jedna od tema Saveta za borbu protiv nasilja u porodici koji bi sutra trebalo da bude osnovan. CH 2… »

Djordjević: Inspekcija će utvrditi da li je bilo propusta

Beta video 12.07.2017
BEOGRAD - Ministar za socijalni rad Zoran Djordjević je rekao da će inspekcija sve ispitati i da će, ukoliko ima propusta oni koji su ih učinili, odgovarati. Napomenuo je i da je prema dosadašnjim podacima bilo propusta u sličnom slučaju od pre… »