Izvor: iKragujevac arhiva vesti 12.07.2017

Kritično: Zabarikadirani muškarac pretio aktiviranjem bombe

iKragujevac 12.07.2017
Drama u Kragujevcu traje već 24 sata. Policija i dalje pregovara sa trojicom muškaraca koji su se zatvorili u podrum u zgradi u kragujevačkom naselju Bubanj. Kako nezvanično saznaje B92, jedan od zabarikadiranih muškaraca navodno je pretio da će… »

Još jedna drama u Kragujevcu: Bačena bomba na autobuskoj stanici!

iKragujevac 12.07.2017
Kako iKragujevac saznaje još jedan u nizu bizarnih događaja pogodio je Kragujevac. Nedaleko od zgrade u naselju Bubanj u kojoj se odvija višečasna drama dogodila se još jedna dramatična situacija. Tim Sektora za vanredne situacije deaktivirao je… »

Kraj talačke krize: Predao se i treći muškarac, nema više opasnosti

iKragujevac 12.07.2017
Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije. Poslednji se predao muškarac za kojim je raspisana poternica, zbog sumnje da je izvršio ubistvo u pokušaju 2014. godine. Policija je ranije saopštila… »

Prekid štrajka u Fijatu: Radnici prve smene se vraćaju na posao

iKragujevac 12.07.2017
Većina radnika prve smene u kragujevačkom "Fijatu" odlučila je da prekine štrajk i da u petak počne da radi. Tada bi trebalo da počnu pregovori sa poslovodstvom "Fijata". Ta odluka doneta je posle jutroših pregovora predstavnika sindikata sa… »

Oprez! U Srbiji otkriveno više od 2.000 lažnih novčanica, a evo i koje!

iKragujevac 12.07.2017
Od početka godine otkriveno je 2.228 komada falsifikovanih novčanica, a od toga najviše od dve hiljade, hiljadu i 500 dinara. Lažnjaka ima i među evro novčanicama i to najviše od 50 evra, kao i među dolarskim stotkama, pa oprez nije naodmet. Na… »

Težak udes u Kragujevcu: Kombi se zakucao u zid (video)

iKragujevac 12.07.2017
Kako iKragujevac saznaje dogodila se saobraćajna nezgoda u Balkanskoj ulici kod Blažeksa. Kako saznajemo do nezgode je došlo kada se vozač kombija zakucao u zid. Hitna pomoć je na mestu nezgode, ali još uvek nemamo informacije da li ima povređenih… »

Danas pet sati bez vode jedno naselje

iKragujevac 12.07.2017
Danas bez vode sledeće naselje: Zbog radova na vodovodnoj liniji u četvrtak, u periodu od 11 do 16 časova, bez vode će ostati potrošači naselja Ribeš – opština Knić. Mole se potrošači da obezbede vodu za neophodne potrebe.… »

Danas je Pavlovdan: Obavezno uradite ovo

iKragujevac 12.07.2017
Mada svaki od dvanaest velikih apostola ima svoj naročiti dan praznovanja u godini, ipak je crkva odredila ovaj dan kao saborni praznik svih ukupno, i uz njih Pavla. Dok je za Petrovdan vezano mnogo narodnih običaja, drugi dan tog praznika, tj. za… »

Tresao se ceo Kragujevac: Uništene bombe, upaljači, mine

iKragujevac 12.07.2017
Neeksplodirana ubojna sredstva pronađana u Kragujevcu, Aranđelovcu, Topoli i Rači, među kojima su ručne bombe, upaljači i mine, uništena su juče od strane stručnih lica. U kontrolisanim uslovima bezbednim za građanstvo, na lokaciji utvrđenoj… »

Važan dan za sve: Kragujevčani, danas se obavezno pomolite, evo i zašto! (foto)

iKragujevac 12.07.2017
Posle mesec dana neizvesnosti - Teodora (9) iz Kragujevca, za koju je rekordno brzo prikupljeno 350.000 evra za operaciju, DANAS ide na transplantaciju koštane srži. Mesec dana čekala je na klinici u Frankfurtu da joj se zdravstveno stanje stabilizuje… »