Izvor: Insajder arhiva vesti 12.07.2017

Novo ubistvo u Centru za socijalni rad: Muškarac ubio ženu i dete

Insajder 12.07.2017
Jedan muškarac ubio je suprugu i dete i ranio nekoliko radnika u Centru za socijalni rad Rakovica. Kako je potvrđeno Insajderu, još tri osobe zadobile su teške povrede nožem i prevezene su na VMA a napadača su prvo savladali komunalni policajci koji… »

Prvostepenom presudom Dulić osuđen na tri i po godine zatvora

Insajder 12.07.2017
Bivši ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić proglašen je krivim pred Specijalnim sudom u Beogradu za zloupotrebu položaja prilikom izdavanja dozvola preduzeću Nuba invest i osuđen je na zatvorsku kaznu od tri i po godine. Ovo je… »

Sastanak troje ministara povodom ubistva žene i deteta: Muškarac ranije osuđivan zbog držanja oružja

Insajder 12.07.2017
Čovek koji je danas ubio ženu i dete u centru za socijalni rad u Rakovici je i ranije osuđivan zbog neovlašćenog držanja oružja, rekla je ministarska Nela Kuburović na konferenciji za novinare povodom današnjeg ubistva žene i deteta u Centru za… »

Troje radnika Centra za socijalni rad nisu životno ugroženi

Insajder 12.07.2017
Troje povređenih iz Centra za socijalni rad u opštini Rakovica koji su danas primljeni na kliničko lečenje na Vojnomedicinsku akademiju nisu životno ugroženi, saopštili su iz ove medicinske ustanove. Jedna pacijentkinja sa lakšim telesnim… »

Brnabić se sastala sa Merkel: Podrška na putu ka EU

Insajder 12.07.2017
Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas, na marginama Samita lidera zapadnog Balkana u Trstu, sa kancelarom SR Nemačke Angelom Merkel, saopšteno je iz Vlade Srbije. Kako je precizirano, Brnabić i Merkel su razgovarale o… »

N1: Protest radnika iz Centra za socijalni rad u Rakovici

Insajder 12.07.2017
Zaposleni u Centru za socijalni rad u Rakovici večeras su se u znak protesta zbog ubistva žene i deteta i povređivanja tri socijalna radnika okupili ispred prostorija te socijalne službe, prenela je televizija N1. Prema rečima pojedinih na skupu… »

Đorđević naložio vanredni nadzor u Centru za socijalni rad Rakovice

Insajder 12.07.2017
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Dđorđević dao je nalog da se odmah sprovede vanredni inspekcijski nadzor u slučaju današnjeg ubistva žene i deteta u rakovičkom Centru za socijalni rad, saopšteno je iz… »

LDP traži formiranje tima za borbu protiv nasilja, Rašković Ivić smenu ministra

Insajder 12.07.2017
Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je večeras, povodom ubistava u dva beogradska centra za socijalni rad da država mora hitno da formira tim koji bi se bavio sprečavanjem svih oblika nasilja. On je povodom današnjeg… »

Većinski vlasnik Fijata najavio otpuštanje 320 radnika ukoliko se ne prekine štrajk?

Insajder 12.07.2017
Dva sindikata kragujevačke fabrike Fijat Krajsler automobili saopštila su večeras da je visoki rukovodilac te kompanije Alfredo Altavila obavestio Vladu Srbije kao manjinskog akcionara da ukoliko ne dođe do prekida štrajka sledi otpuštanje i… »

Kraj krize u Kragujevcu, treći mladić sproveden u zatvor

Insajder 12.07.2017
Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, saopštio je MUP Srbije. Prilikom predaje policija je od njega oduzela dve ručne bombe. Po naredbi Višeg suda tridesetšestogodišnji Kragujevčanin… »