Izvor: Jug press arhiva vesti 12.07.2017

Izložba studenata Master akademskih studija sa Departmana za primenjene umetnosti

Jug press 12.07.2017
NIŠ Svečano otvaranje izložbe „MASTER 2017“, studenata Master akademskih studija sa Departmana za primenjene umetnosti, biće održano večeras sa početkom u 20 sati u Paviljonu u Tvrđavi. Izložba će biti otvorena do 18. jula 2017. godine… »

Srebro i zlato za nišlije

Jug press 12.07.2017
VRANJE-NIŠ Deset takmicara iz niškog kluba Oxigen i dva takmicara iz kluba Spiner iz Nisa su ostvarili jako dobar rezultat u svim kategorijama u kojima su ucestvovali u trkama u slalomu na rolerima u okviru otvorenog prvenstva Srbije, koje su se… »

Bujanovčani slavu obeležili i u crkvi

Jug press 12.07.2017
BUJANOVAC Pravoslavni Bujanovčani danas su obeležili gradsku i hramovnu slavu u čast Svetih apostola Petra i Pavla. Domaćin slave je bilo Privredno drustvo “Bivoda “. Slava je počela liturgijom, nastavljena je litijom gradskim ulicama a završena… »

Zavešeni radovi u Mlinskoj ulici kod pijace

Jug press 12.07.2017
LESKOVAC Završeni su radovi na rekonstrukciji drugog dela Mlinske ulice (kod nove Zeleno-robne pijace). Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da se radi od jednoj od najprometnijih ulica u gradu koja je donedavno bila u poprilično lošem… »

Niški žandarmi davali krv

Jug press 12.07.2017
NIŠ U zgradi niške Žandarmerije danas je bilo veoma živo. Pripadnici ove jedinice danas su organizovano dali krv potreban Zavodu za transfuziju krvi Niš. “ Uvek kad nam aktivnosti dozvoljavaju pridružujemo se humanitarnim akcijama kao što je… »

Litija na ulicama Bujanovca

Jug press 12.07.2017
BUJANOVAC U crkvi Svetih apostola Petra i Pavla u Bujanovcu , svecanom liturgijom ,koju je sluzio episkop Vranjski Pahomije, počeloje obeležavanje hramovne i gradske slave Petrovdana. Ulicama Bujanovca prolaze slavske litije . Tu su VojskaSrbije… »