Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 12.07.2017

MUP APELUJE: Ne u vodu u alkoholisanom stanju

Moj Novi Sad 12.07.2017
Komandant Ronilačke jedinice Žandarmerije Aleksandar Kikoš apelovao je na građane da ne koriste neuređena kupališta i da ne ulaze u vodu u alkoholisanom stanju. Aleksandar Kikoš, takođe, savetuje građanima da ne ulaze u vodu nepripremljeni u… »

Pođite u nedelju na pešačenje nemarkiranim stazama Fruške gore

Moj Novi Sad 12.07.2017
Planinarsko društvo "Naftaš" u nedelju, 16. jula, organizuje jednodnevnu planinarsku akciju "Nemarkiranim stazama Fruške gore", s rutom Beočin selo – Oljin vodopad – vodopad na Gavranovom potoku – Beočin selo.… »

Isključenja struje za četvrtak, 13. jul

Moj Novi Sad 12.07.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Begeču, Rumenki i Sremskim Karlovcima. Novi Sad: - od 8 do 14 sati: povremeno u pojedinim ulicama naselja Telep. - od 8 do 9.30 sati: Gogoljeva… »

Vreme danas: Pretežno sunčano i malo svežije, najviša dnevna u NS do 34°C

Moj Novi Sad 12.07.2017
U većini krajeva danas se očekuje pretežno sunčano i malo svežije vreme, samo su na severu ujutro i pre podne moguće promenljive oblačnosti, a ponegde i kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom, dok će se na jugu i jugoistoku zadržati veoma toplo… »

Novosadski profesori osvojili najviši vrh Kavkaza (FOTO)

Moj Novi Sad 12.07.2017
Profesori s Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu dr Danijela Tešendić i dr Mlađen Jovanović popeli su se na najviši vrh Evrope – vulkan Elbrus (5.642 m) na Kavkazu u Rusiji. Profesori Danijela Tešendić i Mlađen Jovanović bili su… »

Svetski omladinski hor u subotu u Sinagogi

Moj Novi Sad 12.07.2017
Koncert Svetskog omladinskog hora biće održan 15. jula u novosadskoj Sinagogi sa početkom u 20 časova. Koncert organizuje Fondacija "Novi Sad 2021 – Evropska prestonica kulture" i Omladinska prestonica Evrope Novi Sad – OPENS 2019. Svetski… »

Više ulica u Sremskoj Kamenici danas bez vode

Moj Novi Sad 12.07.2017
Havarija ostavila deo Kamenice bez pijaće vode. Kako javlja JKP "Vodovod i kanalizacija", zbog radova na sanaciji havarije u Sremskoj Kamenici, bez vode će danas, 12. jula, do 13 sati biti sledeće ulice u ovom naselju: Postoji mogućnost da će u toku… »

LETOVANJE: Novosađani vole da putuju po što nižoj ceni

Moj Novi Sad 12.07.2017
Putnici koji na putovanja odlaze preko last minute ponude mogu platiti turističke aranžmane i do 50 odsto jeftinije u odnosu na one koji se prodaju nekoliko meseci unapred. Zbog neprodatih aranžmana ili otkazivanja putovanja nekoliko dana pred put… »

NOVOSAĐANI: Majstor za naoružanje mora imati mirne živce

Moj Novi Sad 12.07.2017
Preciznost u radu odlika je njegovog zanata. Ljubav prema poslu i stalno usavršavanje iznedrili su stručnog majstora koji može da otkloni i najteže kvarove i nedostatke. Nikola Marovski rođen je u Bajinoj Bašti 1951. godine, ali se kao… »

Prvo ga napali navijači, sad ga klub suspenduje?!

Moj Novi Sad 12.07.2017
Deluje da ne postoji nemoguća situacija kada je srpski fudbal u pitanju, nažalost – nova nadrealna priča stiže nam upravo iz Novog Sada. Nikola Trujić, napadač Vojvodine, dobio je nekoliko udaraca u glavu od navijača tima sa Karađorđa u… »