Izvor: N1 Info arhiva vesti 12.07.2017

Srbija i EIB potpisali ugovor o zajmu za kliničke centre

N1 Info 12.07.2017
Ministar finansija Dušan Vujović i potpredsednik Evropske investicione banke (EIB) Dario Skanapieko potisali su u Trstu finansijski ugovor Klinički centri/C, kojim se Srbiji odobrava kredit od 50 miliona evra, na 25 godina, saopšteno je iz… »

U Novom danu o dvostrukom ubistvu u Centru za socijalni rad

N1 Info 12.07.2017
U Novom danu govorimo o još jednom ubistvu u Centru za socijalni rad - u Rakovici je muškarac ubio ženu i dete. Štampu u Novom danu lista i aktuelna društveno-politička dešavanja komentariše Marko Dražić, jedan od urednika satiričnog portala… »

Predala se dvojica u Kragujevcu, sa trećim se još pregovara

N1 Info 12.07.2017
Dvojica od trojice ljudi koji su se zatvorili u podrumu zgrade u Ulici Svetozara Markovića u Kragujevcu, jutros su se posle višečasovnih pregovora, predali policiji, saopšteno je iz MUP-a. U zgradi je i dalje tridesetšestogodišnjak za kojim je… »

Oliver Dulić osuđen na tri i po godine zatvora

N1 Info 12.07.2017
Bivši ministar za zaštitu životne sredine Oliver Dulić proglašen je krivim pred Specijalnim sudom u Beogradu za zloupotrebu položaja i njemu je izrečena kazna od tri godine i šest meseci zatvora. Pored Dulića, krivim su proglašeni i njegov… »

Brnabić i Zaev: Raditi na ekonomskom povezivanju dve zemlje

N1 Info 12.07.2017
Makedonski premijer Zoran Zaev danas je izrazio spremnost Makedonije da sa Srbijom neguje dobre odnose i želju da dve zemlje posebno rade na ekonomskom povezivanju. Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, Zaev je to rekao na sastanku s premijerkom Anom… »

Preminuo mladić koji je pao sa žičare na Adi Ciganliji

N1 Info 12.07.2017
Mladić (22) koji je pre nekoliko dana teško povređen na Adi Ciganliji prilikom pada sa žičare visoke 25 metara, preminuo je noćas malo posle ponoći u Urgentnom centru Srbije, nezvanično saznaje N1. On je teško povređen u nedelju prilikom pada sa… »

MUP apeluje na građane da ne koriste neuređena kupališta

N1 Info 12.07.2017
Komаndаnt Ronilаčke jedinice Žаndаrmerije Aleksаndаr Kikoš аpelovаo je nа grаđаne Srbije dа ne koriste neuređenа kupаlištа jer može doći do utapanja. Kikoš je rekao da građani ne treba da ulаze u vodu u аlkoholisаnom stаnju i… »

Mali: Vučić će doneti najbolju odluku o novom lideru SNS-a

N1 Info 12.07.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar i gradonačelnik Beograda Siniša Mali su se saglasili da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić doneti najbolju moguću odluku o tome ko će ga zameniti na mestu predsednika SNS-a. Ministar zdravlja i funkcioner… »

Večernjim novostima Poreska blokirala račun

N1 Info 12.07.2017
Kompaniji Novosti po nalogu Poreske uprave blokiran je račun. Generalni direktor i glavni urednik Kompanije Novosti (u ostavci) Radomir Ratko Dmitrović, tim povodom je izjavio da će ovaj postupak Poreske uprave zaustaviti Večernje novosti i ostala… »

Blumberg: Stojimo iza objavljenog intervjua sa Brnabić

N1 Info 12.07.2017
Redakcija agncije Blumberg stoji iza teksta koji je napisan posle razgovora sa premijerkom Srbije Anom Brnabić u kojem je navodno rekla da bi Srbija, ukoliko bi bila primorana da bira između EU i Rusije, izabrala Uniju, piše “Danas”. Intervju… »