Izvor: Niške vesti arhiva vesti 12.07.2017

Autobus pregazio staricu vozeći u rikverc

Niške vesti 12.07.2017
Po dosadašnjim informacijama koje prenosi Telegraf, autobus se kretao u rikverc i pregazio staricu koja se u tom trenutku nalazila na stanici. Niška Hitna pomoć je potvrdila da je smrt bila momentalna, a policija je obavila uviđaj i obavestila Osnovno… »

U Paviljonu u Tvrđavi izložba „Master 2017“

Niške vesti 12.07.2017
„Šestoro studenata master akademskih studija Departmana za primenjene umetnosti, Fakulteta umetnosti u Nišu, ove godine rešilo je da se uhvati u koštac sa dizajnerskim zadacima i prikaže nam svoje rezultate. Šestoro studenata koji nam se danas… »

ORLJANE: Dve osobe stradale od strujnog udara

Niške vesti 12.07.2017
Kako nezvanično saznajemo, žena je poginula od udara struje dok se kupala, a muškarac je stradao kada joj je pritekao u pomoć. Prema nezvaničnim informacijama radi se o čoveku koji je vlasnik lokalne kafane „Alas“ i njegovoj sestri. U niškoj… »

Omiljena niška oaza ovog podneva pusta

Niške vesti 12.07.2017
Kada temperatura raste i do 40 stepeni čak je i park Čair – omiljena oaza Nišlija, gotovo potpuno prazan. Iako tokom vrelih dana hladovinu i osveženje sugrađani najčešće potraže upravo u ovom parku, izgleda da je danas ipak najprijatnije bilo… »

Niški planinari u pohodu na vrh Balkana (FOTO)

Niške vesti 12.07.2017
Planinari su iz Niša krenuli po mraku, u 3.30, u lepom raspoloženju i sa čvrstom namerom da cilj, a to je popeti se na Musalu, i ostvare. U Pirotu je ekipa kompletirana jednim članom, tako da je u mini busu bilo 23 putnika, planinara iz društva… »

VILIN GRAD: Bioskopski repertoar od 13. do 19. jula

Niške vesti 12.07.2017
NOVI FILMOVI U BIOSKOPU U trećem delu popularne blokbaster franšize, zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi predvođenom nemilosrdnim Pukovnikom. Nakon nezamislivih… »

CINEPLEXX širom regiona ugostio više od 60.000 posetilaca u JEDNOM DANU

Niške vesti 12.07.2017
Uz cool osveženje i osećaj nezaboravnog filmskog užitka proslavljen je prvi dan neodoljive ponude bioskopa tokom letnjih meseci. Na hiljade posetilaca uživalo je u najaktuelnijim filmovima po sniženoj ceni karte u rashlađenoj bioskopskoj sali i… »

Polovina autobusa na niškim ulicama IMA KLIMU

Niške vesti 12.07.2017
Poslednjih dana u Nišu tropske vrućine. Na usijanom gradskom asfaltu nemoguće je funcionisati duže vreme. Svako ko ima da završi poslove po gradu izađe rano ujutru i do podneva je kod kuće. Oni koji ne mogu da biraju kada će na ulicu su oni koji… »

Rad u krošnji drveta (FOTO)

Niške vesti 12.07.2017
Niš spada u srpske gradove koji imaju priličan broj zelenih površina i guste drvorede skoro u svakoj ulici, Drveće stvara hladovinu tokom letnjih žega, ali traži i adekvatno održavanje. Desi se da neka grana zakači kablove kojima je grad umrežen… »

Požar lokalizovan: Dim iz pravca Komrena uplašio Nišlije

Niške vesti 12.07.2017
Veliki dim koji se širio gradom iz pravca niškog naselja Komren uplašio je Nišlije, kako Niške Vesti saznaju požar je lokalizovan i nema ugroženih, potvrđuju u niškoj policiji. „Mi smo dobili prijavu u 8 sati ujutru da gori nisko rastinje iz… »