Izvor: Studio B arhiva vesti 12.07.2017

Multimedijalni spektakl „Nemanjići“ na zgradi Starog dvora

Studio B 12.07.2017
Građani Beograda i gosti prestonice moći će u petak i za vikend da se upoznaju za dinastijom Nemanjića i bogatom kulturnim, duhovnim i istorijskim nalseđem te loze, kroz multimedijalni spektakl „Nemanjići“. Na fasadi Starog dvora, kroz novi… »

Stefanović sazvao hitan sastanak s ministrima pravde i rada

Studio B 12.07.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović sazvao je hitan sastanak sa ministrima pravde i rada i socijalne zaštite, Nelom Kuburović i Zoranom Ðorđevićem, a nakon današnjeg ubistva u Centru za socijalni rad u Rakovici. U Centru za socijalni… »

Ðoković: Možda je vreme za dužu pauzu

Studio B 12.07.2017
Najbolji srpski teniser Novak Ðoković, nakon što je zbog povrede predao meč Tomašu Berdihu u četvrtfinalu Vimbldona, izjavio je da razmišlja o dužoj pauzi. „Nije u pitanju rame, kao što su neki pisali, već lakat koji me muči više od godinu i… »

Privatni vrtići: Prosvetna inspekcija bez većih zamerki

Studio B 12.07.2017
Po nalogu v. d. sekretara za obrazovanje i dečju zaštitu Slavka Gaka, prosvetna inspekcija ovog sekretarijata bila je u nenajavljenoj kontroli 11 privatnih predškolskih ustanova. Zatečeni nedostaci uglavnom su se odnosili na nepravilnosti u vođenju… »

Vučić u Solunu na Visokom savetu za saradnju Srbije i Grčke

Studio B 12.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj poseti Grčkoj, gde u Solunu prisustvuje prvoj sednici Visokog saveta za saradnju između Srbije i Grčke, kojom predsedava grčki premijer Aleksis Cipras. Vučić i Cipras usaglasili zajedničku… »

Brnabić na samitu u Trstu sastala se sa premijerom Slovenije

Studio B 12.07.2017
Premijerka Srbije Ana Brnabić razgovarala je u Trstu sa predsednikom Vlade Slovenije Mirom Cerarom koji je istakao da proces pridruživanja Srbije Evropskoj uniji mora da se nastavi i da će Slovenija nastaviti da joj pruža podršku na tom putu… »

Vlada Srbije o savetu za sprečavanje nasilja u porodici

Studio B 12.07.2017
Ministarka pravde Nela Kuburović najavila je da će u četvrtak na sednici Vlade Srbije na dnevnom redu biti formiranje saveta za sprečavanje nasilja u porodici, a na osnovu Zakona koji je 1. jula stupio na snagu. Kuburović je na vanrednoj konferenciji… »

Okončana drama u Kragujevcu, predao se i treći muškarac

Studio B 12.07.2017
Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, javlja RTS. Muškarac koji se zabarikadirao u podrumu zgrade u Kragujevcu predao se pripadnicima Žandarmerije, javlja RTS. Kako se navodi, savladan je… »

Stopirana zaplena imovine u KBC „Dragiša Mišović“

Studio B 12.07.2017
Račun KBC Dragiša Mišović biće danas odblokiran, nakon što je Viši sud u Beogradu ukinuo pravosnažnu i izvršnu presudu u korist Simonide Tanasijević prema kojoj je bolnica za plac od 12 ari, koji odavno nije u njenom posedu, trebalo da isplati… »

Otvorena najsavremenija zdravstvena stanica u Malom Mokrom Lugu

Studio B 12.07.2017
Jedna od najmodernijih zdravstvenih ustanova u Beogradu, ambulanta u Malom mokrom lugu, počela je da radi. Foto Beoinfo Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar obišli su novoizgrađenu zdravstvenu stanicu u Malom Mokrom… »