Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

Đurđević za “Novosti”: Leo i ja smo super

Večernje novosti 12.07.2017
Najbolji smo tandem možda i u istoriji Partizana, a nastavili smo tako i na utakmici protiv Budućnosti - poručio je Uroš. TANDEM “Đu-Le” je i protiv Budućnosti bio na visini zadatka, međutim, o njihovom učinku se i dan posle utakmice najmanje… »

Sastanak u Trstu Završen Samit lidera zapadnog Balkana; Brnabić: Razmišljajmo pobednički

Večernje novosti 12.07.2017
Potpisivanjem Ugovora o Transportnoj zajednici večeras je u Trstu završen 4. Samit lidera zapadnog Balkana, koji se organizuje u okviru Berlinskog procesa. Potpisivanjem Ugovora o Transportnoj zajednici večeras je u Trstu završen 4. Samit lidera… »

Marej prepustio vimbldonsku krunu: Ne zaslužujem da budem prvi

Večernje novosti 12.07.2017
Desiće se i to jednom, ne poznajem nikoga ko je ceo život bio na tronu. Nisam dobro igrao od početka godine – kaže Britanac. OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA: VIMBLDON SEM Kveri – specijalista za aktuelne šampione i prve tenisere sveta! Prošle godine… »

Foto Zadavio sina, nožem izbo bivšu ženu i ranio troje (foto)

Večernje novosti 12.07.2017
Marko Nikolić (43) uhapšen zbog brutalnog ubistva ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Otišao sa detetom da prošeta pa ga mrtvog bacio majci u naručje. JOŠ jedan monstruozan zločin ispred Centra za socijalni rad - Marko Nikolić (43) u sredu… »

Predali se bombaši iz podruma

Večernje novosti 12.07.2017
Konačno u sredu završena višednevna drama u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu bez povređenih. Prvo izašla dvojica tinejdžera, a nekoliko sati kasnije i Nemanja Gavrilović (36). DRAMA u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu u sredu… »

Snimci dokaz brutalnog prebijanja (video)

Večernje novosti 12.07.2017
Novi zapisi sa nadzornih kamera kafića ispred kojeg je na Zakintosu ubijen Amerikanac. Vidi se kako posle sukoba u klubu "Barkod" grupa Srba udara i šutira u glavu Bakarija Hendersona. GRČKI mediji objavili su dva snimka tuče u Laganasu na Zakintosu u… »

Presuda bivšem ministru Duliću tri i po godine zatvora

Večernje novosti 12.07.2017
Presuda bivšem ministru za zaštitu životne sredine zbog zloupotrebe službenog položaja. Direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak dobio 12 meseci. OLIVER Dulić, nekadašnji ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja, osuđen je u… »

Kriza u kragujevačkom ''Fijatu'': Umesto prekida štrajka – otkazi

Večernje novosti 12.07.2017
Nastavlja se kriza u kragujevačkom "Fijatu", jer je većina zaposlenih odbila predlog o prekidu obustave rada. Prva smena glasala za prekid štrajka, druga se odlučila za nastavak. VEĆINA radnika kragujevačkog "Fijata" odbila je predlog za… »

Kraj: Đoković-Berdih 6:7 (2:7), 0:2

Večernje novosti 12.07.2017
Najbolji srpski teniser usled velikog problema sa povredom lakta nije uspeo da završi meč sa Čehom koji je prošao u polufinale pri rezultatu 7:6 (7:2), 2:0. Kraj za Novaka u četvrtfinalu! Uspelo je "saplitanje" Britanaca, činjenica da nije imao dan… »

Stefanović: Komisija za viđanje deteta, brojnije obezbeđenje; Mihajlović: MUP da osigura bezbednost u socijalnim centrima

Večernje novosti 12.07.2017
Ministar Nebojša Stefanović izjavio je povodom ubistva u Centru za socijalni rad u Rakovici, da će tražiti najoštriju kaznu za počinioca i da će država odmah preduzeti određene mere kako bi smanjila rizik od ovakvih nesreća. Ministar… »