Izvor: Večernje novosti arhiva vesti 12.07.2017

Tramp će posetiti Britaniju naredne godine

Večernje novosti 11.07.2017
Zvanična poseta američkog predsednika Donalda Trampa Velikoj Britaniji biće organizovana naredne godine. Zvanična poseta američkog predsednika Donalda Trampa Velikoj Britaniji biće organizovana naredne godine, javio je danas Skaj njuz pozivajući se… »

Pozitivne reakcije nakon "Egzit"-a

Večernje novosti 11.07.2017
Utisci posle "Egzita" svake godine sležu se preko celog leta, a kako je ovo izdanje donelo razne inovacije uz listu izvođača koje su svetski mediji prozvali "blokbaster hedlajnerima", pozitivnih reakcija ima više nego ikad pre. Utisci posle "Egzita"… »

Ikea spremila katalog na srpskom u više od milion primeraka

Večernje novosti 11.07.2017
Švedska Ikea privodi kraju radove za otvaranje prve robne kuće u Srbiji, što je planirano za 10. avgust, a katalog proizvoda na srpskom jeziku biće odštaman u više od milion primeraka. Švedska Ikea privodi kraju radove za otvaranje prve robne kuće… »

"Novosti" istražuju Uniforme Prištine kao mamac

Večernje novosti 11.07.2017
Šta se krije iza učestalog prijema Srba u kosovske bezbednosne snage. Plan je da se obezbedi podrška Zapada "vojsci" i da se ublaži otpor u Pokrajini. PRIJEMOM što više Srba u redove Kosovskih bezbednosnih snaga, Priština namerava da obezbedi… »

"Patriot" raspoređen na Baltiku zbog vojnih vežbi

Večernje novosti 11.07.2017
Prvi put u zoni Baltika na manevrima NATO raspoređen napredni američki sistem. Odgovor Rusije "Zapad 2017", na granici Poljske i tri baltičke zemlje. SJEDINjENE Države razmestile su "Patriot", napredni sistem protivvazdušnih raketa dugog dometa, na… »

Mitrović promovisao knjigu: Preokret za tron

Večernje novosti 11.07.2017
Golman vaterpolo reprezentacije Srbije promovisao autobiografiju „Prokret“ u kojoj je opisao svoje uspone i padove. GOLMAN vaterpolo reprezentacije Srbije Branislav Mitrović promovisao je danas u restoranu „Smokvica“ svoju autobiografsku knjigu… »

Ovi horoskopski znakovi su odlični u krevetu, ali loši u vezama

Večernje novosti 11.07.2017
Poznati su kao najbolji ljubavnici Zodijaka, ali za vezu vam ih niko ne bi preporučio... Ovan Kao vatreni znak, Ovan je zaista strastven u krevetu, a seks sa njim se dugo pamti. Naravno, kao najbolji. Ipak, nakon savršenog seksa, u kome ćete sigurno… »

Klima uređaji oborili letnji rekord u potrošnji struje

Večernje novosti 11.07.2017
Potrošnja električne energije danas bi mogla da dostigne 91 milion kilovat-sati, što je za oko 20 odsto više od prosečne dnevne potrošnje u julu. Potrošnja električne energije danas bi mogla da dostigne 91 milion kilovat-sati, što je za oko 20… »

"Nušić" u Ohridu

Večernje novosti 11.07.2017
Plesna predstava "Nušić Triptih" u izvođenju Transition dance kompanije Instituta za umetničku igru, biće izvedena 16. jula u okviru Letnjeg festivala u Ohridu i 7. avgusta na Nišvil internacionalnom džez festivalu. PLESNA predstava "Nušić… »

Apel nadležnih: Građani da se uzdrže od loženja vatre na otvorenom prostoru

Večernje novosti 11.07.2017
Odeljenje za vanredne situacije u Valjevu apelovalo je na građane da se, imajući u vidu najave o visokim temperaturama, uzdrže od svih vrsta spaljivanja i loženja vatre na otvorenom prostoru. Odeljenje za vanredne situacije u Valjevu apelovalo je na… »