Izvor: Večernje novosti/Beograd arhiva vesti 12.07.2017

Sudar autobusa u Sarajevskoj ulici

Večernje novosti 12.07.2017
Tri osobe su lakše povređene u sudaru dva autobusa u Sarajevskoj ulici u Beogradu. Tri osobe su lakše povređene u sudaru dva autobusa u Sarajevskoj ulici u Beogradu. Posle sudara autobusa u Beogradu, intervenisale su dve ekipe Hitne pomoći, javlja… »

Tezge pune, mušterija malo

Večernje novosti 12.07.2017
Prodavci na prestoničkim tržnicama se dobro snabdeli voćem i povrćem, a protiv julske žege se bore na različite načine. Česme, "klime" i vitrine rade, ali to nije dovoljno da se ljudi rashlade. KIPTI znoj s prodavaca na pijacama Kalenić i… »

Hladan tuš po slonici Tvigi

Večernje novosti 12.07.2017
I životinjama u beogradskom Zoo-vrtu teško padaju vrućine. Na raspolaganju su im porcije ledenih poslastica. Najteže je belom medvedu, ali su se i oni već adaptirali na prostor i našu klimu. TROPSKI talas i vrućine koje danima zadaju glavobolje… »

Vilotijević umesto Trivana

Večernje novosti 12.07.2017
Na današnjoj sednici Gradskog veća biće izabrano 25 sekretara. Umesto novo ministra, na čelu Sekretarijata za zaštitu životne sredine biće dr Ivana Vilotijević. UMESTO Gorana Trivana, koji je postao ministar u Vladi Srbije, na čelu Sekretarijata… »

Beogradske priče: Hotel "London" i varoške panorame

Večernje novosti 12.07.2017
Poznato gradsko raskršće duže od 140 godina ne menja fizionomiju. U blizini je bila prva narodna skupština, pa su u početku gosti mahom bili poslanici. DAVNE 1873. godine podignuto je zdanje na uglu sadašnjih ulica Kralja Milana i Kneza Miloša… »

"Ne budi crven kao rak" Čuvajte kožu od detinjstva

Večernje novosti 12.07.2017
Na Kalemegdanu u organizaciji Hemofarm fondacije održava se edukativna manifestacija. U Dino parku na Kalemegdanu održana je manifestacija "Ne budi crven kao rak" sa ciljem podizanja svesti o štetnom uticaju sunčevog zračenja, uz besplatan ulaz za… »

Beograd ponovo postaje centar studentskog sveta

Večernje novosti 11.07.2017
Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (ISWiB- International Student Week in Belgrade), se ove godine, jedanaesti put, održava od 16. do 24. jula. Međunarodna studentska nedelja u Beogradu (ISWiB- International Student Week in Belgrade ), se ove… »