Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 12.07.2017

Foto Zadavio sina, nožem izbo bivšu ženu i ranio troje (foto)

Večernje novosti 12.07.2017
Marko Nikolić (43) uhapšen zbog brutalnog ubistva ispred Centra za socijalni rad u Rakovici. Otišao sa detetom da prošeta pa ga mrtvog bacio majci u naručje. JOŠ jedan monstruozan zločin ispred Centra za socijalni rad - Marko Nikolić (43) u sredu… »

Predali se bombaši iz podruma

Večernje novosti 12.07.2017
Konačno u sredu završena višednevna drama u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu bez povređenih. Prvo izašla dvojica tinejdžera, a nekoliko sati kasnije i Nemanja Gavrilović (36). DRAMA u Ulici Svetozara Markovića 101 u Kragujevcu u sredu… »

Snimci dokaz brutalnog prebijanja (video)

Večernje novosti 12.07.2017
Novi zapisi sa nadzornih kamera kafića ispred kojeg je na Zakintosu ubijen Amerikanac. Vidi se kako posle sukoba u klubu "Barkod" grupa Srba udara i šutira u glavu Bakarija Hendersona. GRČKI mediji objavili su dva snimka tuče u Laganasu na Zakintosu u… »

Presuda bivšem ministru Duliću tri i po godine zatvora

Večernje novosti 12.07.2017
Presuda bivšem ministru za zaštitu životne sredine zbog zloupotrebe službenog položaja. Direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak dobio 12 meseci. OLIVER Dulić, nekadašnji ministar za zaštitu životne sredine i prostornog planiranja, osuđen je u… »

Preminuo mladić koji je pao sa žičare na Adi

Večernje novosti 12.07.2017
U Urgentnom centru, noćas je preminuo mladić koji je pao sa žičare na Adi. Mladić I.J (22) koji je u pao sa postolja žičare visoke 20 metara na Adi Ciganliji, preminuo je danas u Urgentnom centru, prenose beogradski mediji. Tragedija se dogodila u… »

Tragedija na zakintosu Saslušani Srbi, šestorici određen pritvor

Večernje novosti 12.07.2017
Grčki sudija saslušao mladiće iz Srbije osumnjičene za umešanost u ubistvo Amerikanca. ISTRAŽNI sudija u Grčkoj, u sredu je posle višečasovnog saslušanja doneo odluku, da i dalje ostanu u pritvoru. Među njima su Miloš Ilić (18) iz Bačke… »

Uklonjena bomba iz ugostiteljskog objekta u Kragujevcu

Večernje novosti 12.07.2017
Tim Sektora za vanredne situacije MUP-a uklonio je ručnu bombu koja je rano jutros ubačena u ugostiteljski objekat na Autobuskoj stanici u Kragujevcu. Tim Sektora za vanredne situacije MUP-a uklonio je ručnu bombu koja je rano jutros ubačena u… »

Daboviću 6 godina zbog kokaina

Večernje novosti 12.07.2017
U Višem sudu u Beogradu osuđen brat naših poznatih košarkašica zbog trgovine narkoticima. Olakšavajuće okolnosti što je neosuđivan, otac dvoje maloletne dece... MILAN Dabović, brat košarkašica Milice i Ane Dabović, osuđen je u sredu u Višem… »

Nesreća kod Feketića: Većina putnika vraćena u Poljsku, pritvor za vozača

Večernje novosti 12.07.2017
Saslušan vozač autobusa koji se prevrnuo kod Feketića. VOZAČ poljskog autobusa, koji se u utorak ujutru pun putnika prevrnuo na auto-putu kod Feketića, saslušan je u sredu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici. Kako saznajemo, njemu se na teret… »

Na Batrovcima oduzete grafičke kartice vredne 700.000 rsd

Večernje novosti 12.07.2017
Na graničnom prelazu Batrovci sprečen je pokušaj da se u Srbiju unesu, a zatim preprodaju, grafičke kartice vredne skoro 700.000 dinara. Na graničnom prelazu Batrovci sprečen je pokušaj da se u Srbiju unesu, a zatim preprodaju, grafičke kartice… »