Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 12.07.2017

Zrenjanin: Na prodaju šest lokala

Večernje novosti 12.07.2017
Zrenjanin traži kupca za poslovni prostor u koji grad nema računa da ulaže. Teško do zakupca jer su na neatraktivnom mestu ili su devastirani. U VIŠEGODIŠNjOJ uzaludnoj potrazi za rešenjem problema održavanja poslovnog prostora, u Zrenjaninu su… »

Novi Sad: Putarima dan kao u rerni

Večernje novosti 12.07.2017
Novosađani u borbi sa tropskim vrućinama uspevaju da nađu spas u vodi i hladu. Građevinci rade noću, vozačima autobusa obezbeđeno osveženje, Štrand pun kupača. U VRELIM danima, u asfaltom i betonom okovanim delovima grada, gde je temperatura… »

Oprez! Zaraženi komarci u Beogradu, Pančevu, Zrenjaninu

Večernje novosti 12.07.2017
Virus Zapadnog Nila otkriven je u ovim gradovima, a zaraza čiji su izvor ptice, još uvek nije primećena na ljudima. Komarci zaraženi virusom Zapadnog Nila otkriveni su u Beogradu, Pančevu, Zrenjaninu, a potvrđenih slučajeva zaraze kod ljudi još… »

Nestao Ratko Lukić iz Starih Banovaca, bezuspešna potraga ronioca

Večernje novosti 12.07.2017
Muškarac (65) je poslednji put viđen u ponedeljak dok je šetao psa na plaži Venecija, a na obali Dunava su pronađeni njegov telefon i majica. RATKO Lukić (65) iz Starih Banovaca, nestao je u ponedeljak oko 13 časova, kada je poslednji put viđen na… »

Etar pun uvreda

Večernje novosti 12.07.2017
UNS o napadu na urednika portala u gradu na Kolubari Dariju Ranković. Pismo Zorana Majdaka u programu čitano svakoga sata. UDRUŽENjE novinara Srbije (UNS) osuđuje vređanje Darije Ranković, urednika portala kolubarske.rs, i od Regulatornog tela za… »

Snabdevanje bez rizika

Večernje novosti 12.07.2017
Bezopasno cvetanje modrozelenih bakterija na jezeru Ćelije. KRUŠEVAC - Na akumulacionom jezeru Ćelije, oko 25 kilometara od grada, uočeno je “cvetanje” modrozelenih bakterija, ali opasnosti po vodosnabdevanje nema. Kako poručuju iz Fabrike vode u… »

Tragična sudbina mladića iz sivca Danijel skočio u vodu i više nije izronio

Večernje novosti 12.07.2017
Na bazenu, kraj velikog bačkog kanala, udavio se mladić iz hraniteljske porodice. Skok u vodu na 38 stepeni koban za devetnaestogodišnjaka. SIVAC - U bazenu pored Velikog bačkog kanala u Sivcu u ponedeljak, 10. jula, utopio se Danijel Aleksić (19)… »

"Jazaki" za prepucavanje

Večernje novosti 12.07.2017
Japanska kompanija dobila izdašnu pomoć države i grada za otvaranje fabrike u Šapcu. SNS optužuje ZZS da je “najveći kočničar privrednog razvoja Mačve i Pocerine”. VLADA Republike Srbije je za pokretanje fabrike u Šapcu odobrila japanskoj… »

Apel nadležnih: Građani da se uzdrže od loženja vatre na otvorenom prostoru

Večernje novosti 11.07.2017
Odeljenje za vanredne situacije u Valjevu apelovalo je na građane da se, imajući u vidu najave o visokim temperaturama, uzdrže od svih vrsta spaljivanja i loženja vatre na otvorenom prostoru. Odeljenje za vanredne situacije u Valjevu apelovalo je na… »