Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 12.07.2017

Ništa od pomirenja sa Jarićem: Adrijana Lima otputovala kod dečka u Tursku (foto+video)

Večernje novosti 12.07.2017
Bivša srpska snajka odmor nastavlja u Turskoj gde uživa sa novim dečkom. BIVŠA srpska snajka Adrijana Lima nakon odmora u Crnoj Gori koji je provela sa bivšim suprugom Markom Jarićem i ćerkicama, otputovala je u Tursku. Fotografije i snimak sa… »

Košmar na javi: Čuo krckanje i probudio se sa glavom u čeljustima medveda

Večernje novosti 12.07.2017
Mladi Amerikanac je jedva preživeo bliski susret nakon što ga je zver vukla po zemlji. MLADIĆA zaposlenog u jednom šumskom izletištu u Koloradu probudilo je krckanje, a kada je otvorio oči saznao je da mu crni medved drži glavu u čeljustima… »

''Gangnam stajl'' više nije najgledaniji na ''Jutjubu''

Večernje novosti 11.07.2017
Spot za pesmu “See you again” repera Viz Kalife oborio rekord pevača Psaja. SPOT za planetarni hit “Gangam stajl” južnokorejskog pevača Psaja (40) više nije najgledaniji na “Jutjubu”, rekord je oborio video-klip “See you again” repera… »

Prizovite ljubav i mir u spavaću sobu

Večernje novosti 12.07.2017
Feng šui pravila uređenja prostora za bračne partnere. Važno je da svaka stvar bude na svom mestu, jer nered može da izazove nesanicu i svađu. Nikako se ne preporučuju otvorene police. KADA je energija u spavaćoj sobi pozitivna, i odnosi između… »

Udobne, praktične muške sandale

Večernje novosti 12.07.2017
I ove sezone izbor modela sandala je veliki, tako da svaki pripadnik jačeg pola mođe da nađe "par" po svom ukusu. Sandale možete da nosite uz bermude, farmerke, lagane pantalone od platna, uz majice, košulje... Elegantne i praktične, sandale od… »

''Volja sinovljeva'' - srpski ''Pobesneli Maks''

Večernje novosti 12.07.2017
Nemanja Ćeranić u Boru snima film “Volja sinovljeva”. MLADI režiser Nemanja Ćeranić u Bor dovodi vrhunsku glumačku ekipu predvođenu Žarkom Lauševićem, Sergejem Trifunovićem i Svetozarom Cvetkovićem, da na istoku Srbije snimi film “Volja… »

Perite ruke, pazite šta jedete i pijete

Večernje novosti 12.07.2017
Kako izbeći crevne infekcije na letnjim vrućinama: Virusne infekcije traju dva do tri dana i spontano prestaju, osim kod starijih sa hroničnim bolestima. Ukoliko se dijareja javi kod bebe ne treba prekidati dojenje. Crevne infekcije uobičajen su… »

''Ljubičevske konjičke igre” Zdravko Čolić: Za dva sata 28.000 evra

Večernje novosti 12.07.2017
Zdravko Čolić 1. septembra na otvaranju “Ljubičevskih konjičkih igara”. NAŠ najpopularniji pop pevač Zdravko Čolić pevaće 1. septembra na otvaranju “Ljubičevskih konjičkih igara”, za honorar od 3,4 miliona dinara, odnosno 28.000 evra… »

Džeki Čen: Imao sam teško detinjstvo, roditelji su me prodali za 26 dolara!

Večernje novosti 12.07.2017
Slavni glumac Džeki Čen otkrio detalje o tome kako su ga roditelji prodali i odselili se u Australiju. KINESKI akcioni glumac Džeki Čen (63) otkrio je kako je imao teško detinjstvo. Kada je napunio sedam godina, roditelji su ga prodali za 26 dolara i… »

Šta sejati u julu

Večernje novosti 12.07.2017
Aktuelni radovi u bašti: U ovom mesecu počinje setva ili sadnja kasnih useva, koji za berbu pristižu u jesen. Neposredno po sadnji ili istovremeno sa njom obavlja se i zalivanje. KUPUSNjAČE - Prva polovina jula je period rasađivanja poznih… »