Izvor: N1 Info arhiva vesti 15.07.2017

Vulin obišao povređene socijalne radnike: Vi ste heroji

N1 Info 15.07.2017
Ministar odbrane Aleksandar Vulin obišao je na Vojnomedicinskoj akademiji dvoje povređenih radnika Centra za socijalni rad opštine Rakovica koje je nazvao "herojima koji su sprečili veću tragediju". "Ovi ljudi nisu pitali za šta su obučeni, ni koji… »

Na Gostunu se čeka dva sata, Horgošu sat

N1 Info 15.07.2017
Putnički automobili na izlazu iz Srbije najviše čekaju na graničnom prelazu Gostun prema Crnoj Gori gde su zadržavanja i do dva sata, saopštila je danas Uprava granične policije. Zadržavanje na ulazu u zemlju preko prelaza Horgoš sa Mađarskom… »

Osuđen na osam meseci zatvora zbog pretnji Vučićevoj ćerki

N1 Info 15.07.2017
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na osam meseci zatvora Milovana Raonića (29) iz Sivca kod Kule zbog pretnji koje je preko Frejsbuka uputio ćerki tadašnjeg premijera, a sadašnjeg predsednika, Aleksandra Vučića. Apelacioni sud je tako… »

Na Horgošu uhapšen Turčin po poternici za terorizam

N1 Info 15.07.2017
Policija je na graničnom prelazu Horgoš prema Mađarskoj uhapsila državljanina Turske A.R. (42) po medjunarodnoj poternici za terorizam, saopštio je MUP. Kako se navodi, poternicu za turskim državljaninom raspisao je Interpol. Dodaje se da će… »

Pronađeni posmrtni ostaci na gradilištu u Novom Pazaru

N1 Info 15.07.2017
U blizini Doma zdravlja i krugu Opšte bolnice u Novom Pazaru otkriveni su posmrtni ostaci najverovatnije nekoliko osoba. Kosti su pronađene tokom iskopa za temelje zgrade Hitne pomoći, na dubini od oko metar. Lokalni mediji spekulišu da je možda reč… »

Pukla cev na plaži u Bečićima, budvanska rivijera bez vode

N1 Info 15.07.2017
Područje budvanske rivijere trenutno je bez vode, jer je na plaži u Bečićima pukla vodovodna cev, prenose crnogorski mediji. Navodi se da je velika količina vode odnela deo plaže. Cev regionalnog vodovoda pukla je u 18.30 časova i nanela je veliku… »

Danas: Istraga zbog preusmeravanja aviona iz Srbije

N1 Info 15.07.2017
Direktorat civilnog vazduhoplovstva Srbije pokrenuo je vanredni inspekcijski nadzor o uzrocima pada radarskog sistema Kontrole letenja Srbije i Crne Gore (SMATSA), u ponedeljak 10. jula u poslepodnevnim časovima, nezvanično saznaje Danas. Zbog pada… »

Nova nezgoda na autoputu, saobraćaj usporen u blizini Niša

N1 Info 15.07.2017
Saobraćaj na autoputu između Inđije i Stare Pazove, koji se zbog saobraćajne nesreće odvijao usporeno, sada je normalizovan ali je, u međuvremenu, došlo do nove nesreće u blizini Niša, zbog čega se stvaraju gužve u tom delu, saopštilo je javno… »

Povređeni u pogonu za raketna goriva životno ugroženi

N1 Info 15.07.2017
Dva radnika povređena u požaru u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima, koji imaju teške opekotine prevezena su na dalje lečenje u kliniku za opekotine pri Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu. Dežurni lekar kaže da su životno ugroženi… »

Estonija pravi "elektronsku ambasadu" - podaci u Luksemburgu

N1 Info 15.07.2017
Estonija će iduće godine u Luksemburgu otvoriti svoju "elektronsku ambasadu" - rezervnu "banku" svojih podataka. To će zapravo biti dobro obezbeđena sala sa serverima s važnim informacijama o Estoniji, koji će biti dostupni ako i kada njen domaći… »