Izvor: Noizz arhiva vesti 15.07.2017

Brojevi na lotou koji se izvlače češće od ostalih

Noizz 15.07.2017
„Nikad se ne zna”. Sada već čuveni moto Državne lutrije Srbije jednom nedeljno obraduje tek (mahom) jednog srećnika. Većina nas brojeve bira nasumično, neki se opredeljuju za bitne datume iz života, a prema jednoj analizi trebalo bi da znate Da… »

Da li vam se sviđa muzička bajka Ilme Karahmet?

Noizz 15.07.2017
Ilmu Karahmet smo upoznali kada je s 13 godina otpevala "Ima jedan svijet" u X Faktoru i oduševila žiri i gledaoce. Njena energija i glas su bili dovoljni da pretpostavimo da ovu devojku čeka uspešna karijera, ako se poklope i ostale kockice. Četiri… »

Večera s Raduljicom - za Andrijanin život

Noizz 15.07.2017
Miroslav Raduljica priključio se Exitovoj humanoj akciji i nudi svoje društvo u zamenu za pomoć devojci kojoj je hitno potrebna. Andrijana Jovanović je bila potpuno zdrava devojka koja se bavila sportom, ali jednog dana iznenada joj je pozlilo, a… »

"Bajčini svedoci": Koga sve prepoznajete sa studentskih fotki Slobode Mićalović?

Noizz 15.07.2017
Sloboda Mićalović u poslednje vreme sa svojim fanovima deli fotke svoje ekipe s faksa, a jedan pogled dovoljan je da shvatimo da je to bila još jedna specijalna klasa Fakulteta dramskih umetnosti. Turbo-klasa FDU okupila je face kao što su Dragan… »

Sergej Trifunović objasnio zašto je odustao od karijere u Holivudu

Noizz 15.07.2017
Mnogo naših glumaca i glumica pokušalo je da izgradi karijeru u Holivudu i za mnoge više nismo ni čuli, ali Sergej Trifunović jedan je od onih koje zaista možemo da prepoznamo u projektima koji okupljaju velike holivudske face. Ipak, odustao je od… »

Mija ima 10 godina i postala je brejkdens zvezda Knez Mihailove

Noizz 15.07.2017
Brejkovanje desetogodišnje Mije možete ovih dana gledati u Knez Mihailovoj ulici. Ona svojim veštim pokretima i stavom mami šetače koji zastaju i prate njen ulični performans. Već dve godine Mija trenira brejkdens, a ovog leta se priključila grupi… »

Posetio sam mesto na kome je Hitler izgubio razum

Noizz 15.07.2017
Na ovom mestu Hitler je donosio svoje najvažnije odluke. Tu je saznao da njegova vojska gubi, tu je počeo da koristi narkotike, pokušali su da ga ubiju baš tu i tamo je, naposletku, sasvim izgubio razum. Nalazimo se na severu Mazovije – oblasti koja… »

Poslednji snimak Merilin Monro

Noizz 15.07.2017
Poslednji poznati snimak Merilin Monro nastao je krajem jula 1962. godine, a napravili su prolaznici koji su se našli na plaži dok je glumica pozirala fotografu Džordžu Borisu. Džordž je posle ispričao da se videlo da glumicu "nešto muči"… »

Prva izložba slika Kurta Kobejna: Legenda se nastavlja

Noizz 15.07.2017
Lik i delo Kurta Kobejna ne prestaju da intrigiraju - njegovi fanovi uskoro će premijerno moći da ga upoznaju i kao slikara. Agencija "Junajted talent" (UTA) učestvovaće na svom prvom umetničkom sajmu, u Sijetlu od 3. do 6. avgusta, na kojem će prvi… »

Čudno rukovanje Trampa i Makrona će ući u istoriju

Noizz 15.07.2017
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je prebrodio strah rukovanja ili francuski kolega Emanuel Makron ima nežne ruke koje želite da dodirujete večno. Tokom proslave Dana pada Bastilje u Francuskoj su se sastali tamošnji predsednik… »