Automobili arhiva vesti 16.07.2017

F1: Hamilton nezaustavljiv na svom "Silverstonu"

Auto blog 16.07.2017
Kako prenosi Sport klub, vozač Mercedesa Luis Hamilton peti put u karijeri slavio je na Velikoj nagradi Britanije i tako se po broju pobeda na legendarnom „Silverstonu“ izjednačio sa Alenom Prostom i Džimom Klarkom. Britanac je na svom terenu… »

Vidosavljeviću drugi dan „Nagrada Rakovice 2017“

Auto blog 16.07.2017
Drugi dan duplog takmičarskog vikenda šampionata Srbije na brdskim stazama „Nagrada Rakovice 2017“ koji je održan na Košutnjaku pripao je Aleksandru Vidosavljeviću u jugu 1.4. Prvog dana bio je treći, a drugog prvi u generalnom plasmanu i ujedno… »

Fabrika automobila Dacia u Maroku je napravila svoj milioniti automobil

Total car 16.07.2017
Fabrika automobila Dacia u Tandžiru u Maroku je upravo napravila svoj milioniti automobil i dobila je priznanje kao najčistija fabrika automobila na svetu. Azurno plava Dacia Lodgy je napustila proizvodnu traku te fabrike kao milioniti automobil, pet… »

Vesti iz Formule 1

Auto blog 16.07.2017
Fetel: Sitnice = problematično popodne Kako prenosi Sport klub, vozač Ferarija Sebastijan Fetel rekao je da Velika nagrada Britanije za njega nije bila katatrofalna, iako je u samoj završnici sa mesta koje vodi na podijum završio na sedmoj poziciji… »

NK TEST: Renault Megane Grandcoupe dCi 110 EDC

Auto blog 16.07.2017
Četvrta generacija Megana je zaista dostojna da nosi značku Renoa, a glavni razlog je taj što koristi vrlo atraktivna i nekonvencionalna dizajnerska rešenja što je uvek krasilo ovaj brend. Limuzinske verzije dosadašnjih verzija Megana nisu baš bile… »

Vozači troše milijarde na parking

Total car 16.07.2017
Prema nedavno objavljenoj studiji, vozači u SAD, UK i Nemačkoj troše milijarde dolara i desetine sati godišnje tražeći i plaćajući parking mesta. Istraživanje koje je sproveo INRIX ispitalo je 17.986 vozača u 30 gradova širom ove tri zemlje i… »

Emisija SAT: Patrola do Tasosa i Sitonije preko Bugarske

Auto blog 16.07.2017
Na zahtev velikog broja gledalaca koji se žale na gužve na graničnim prelazima prema Makedoniji, a posebno onih koji traže najkraći put do Tasosa, ekipa emisije SAT napravila je patrolu putem preko Bugarske. Dakle, gledaoci će videti put do Tasosa… »

Alpine sprema SUV

Vrele gume 16.07.2017
Najava: Alpine sprema SUV Oživljeni francuski sportski automobilski proizvođač, Alpine, priprema SUV model. Na ovaj način Alpine se pridružuje velikom broju brendova na rastućem SUV tržištu. Projekat koji je u razvoju trebalo bi da bude direktan… »

Rekordan broj prodatih automobila u EU u junu

Total car 16.07.2017
Skoro milion i po novih automobila prodato je u EU prošlog meseca, što je najbolji rezultat u junu od 2007. godine, saopštilo je Evropsko udruženje proizvođača automobila /ACEA/. Na godišnjem nivou, tržište je poraslo za 2,1 odsto. Najveći rast… »

Pogledajte kako (najmanje) 300.000$ nestaje u plamenu

B92 16.07.2017
Crveni Lamborghini Countach ili neki automobil koji je njegova verna kopija, potpuno je izgoreo na benzinskoj stanici u San Francisku. Nije poznato kako je do požara došlo, ali se spekuliše da je možda motor bio uključen, dok je vozač sipao gorivo… »