Beograd arhiva vesti 16.07.2017

Deo Starog grada i Zvezdare u ponedeljak i utorak bez vode

B92 16.07.2017
Beograd -- Zbog radova na vodovodnoj mreži delovi Zvezdare biće bez vode u ponedeljak, dok će deo stanovnika Starog grada biti bez vode u ponedeljak i utorak. Na Zvezdari će od 8:30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Čelopečka… »

Udes u novom Beogradu: Povređena žena na pešačkom ostrvu

Blic 16.07.2017
Jedna osoba je povređena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 7.30, na uglu Bulevara Mihajla Pupina i Džona Kenedija, kažu iz Hitne pomoći. - Ona je prevezena u Kliničko-bolnički centar Zemun - kažu iz Hitne pomoći. Kako saznajemo, u… »

Dečak povređen u saobraćajnoj nezgodi sinoć ispred skupštine

Blic 16.07.2017
Noćas u Beogradu dogodile su se tri saobraćajne nezgode, a u jednoj od njih je povređen 10-godišnji dečak, kaže portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, nezgoda se dogodila u 19:12, na parkingu ispred Narodne skupštine, a dečak… »

Posle devet godina čekanja, počinje obnova Ul. Bore Stankovića

Studio B 16.07.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je da u ponedeljak počinje rekonstrukcija ulice Bore Stankovića na Vračarskom platou. Prema njegovim rečima, vrednost radova iznosi 71,8 miliona dinara, a posao će biti završen u roku od pet meseci. –… »

Autobusi mere i spoljnu i unutrašnju temperaturu

Politika 16.07.2017
Koji podaci se tačno prikazuju na displeju zavisi od tipa vozila. – Ponekad dođe do poremećaja u radu senzora za merenje. Tropske vrućine zasad su prošle, za nekoliko dana očekuju nas nove, a poslednjih nedelja Beograđane od dugog čekanja… »

Udes na Voždovcu: U sudaru automobila i vespe povređena jedna osoba

Blic 16.07.2017
U udesu automobila i vespe koji se dogodio danas na uglu ulica Stevana Lilića na Voždovcu, u 16.15 časova, povređen je vozač vespe. - Motociklista je prevežen u Urgentni centar, i još uvek nije poznat stepen ozbiljnosti njegovih povreda - rekli su… »

Opština Voždovac ukida fakture za rastur vode

Večernje novosti 16.07.2017
Predsednik go Voždovac Aleksandar Savić najavio obustavljanje postupaka zbog dugovanja vodovodu; Potrošnja se precizira novom vrstom obračuna. SVI sudski postupci koji su se vodili zbog dugovanja za neplaćene račune za vodu biće obustavljeni, a… »

Beograđani pružili podršku radnicima "Fijata", "Goše" i "Gorenja"

Blic 16.07.2017
Stotinak ljudi okupilo se oko 18 sati na Trgu republike kako bi pružili podršku radnicima fabrika "Fijat", "Goša", "Gorenje" i malinarima. Okupljeni su razvukli transparente na platou ispred spomenika knezu Mihailu na kojima je pisalo "Fabrike… »

Akcija "LimuNada za svratište": Sok od limuna pio ceo Beograd

Večernje novosti 16.07.2017
Akcija "Limunada za svratište" održana u 99 objekata; novac namenjen za školski pribor. DA bi mališane iz Svratišta opremili školskim priborom potrebnim za 1. septembar, humani Beograđani juče su pili limunadu. Kupovinom osvežavajućeg napitka u… »

Sudar kamiona i kombija, povređena jedna osoba

Blic 16.07.2017
Jedna osoba povređena je jutros u sudaru kamiona i kombija u Bulevaru Nikole Tesle, kod Brankovog mosta, kažu iz MUP-a. - Udes se dogodio oko pola sedam, povređena je jedna osoba - kažu iz MUP-a. U Hitnoj pomoći potvrdili su da je njihova ekipa… »