Izvor: Beta video arhiva vesti 16.07.2017

Stefanović: Uhapšeno 360 osoba zbog droge, oružja, iznuda

Beta video 16.07.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović saopštio je danas da je u opsežnoj policijskoj akciji koja je operativno trajala više meseci u 27 opština i gradova uhapšeno 360 osoba zbog raznih krivičnih dela.… »

U Puli ove godine 170 filmova, večeras u Areni filmovi Nevia Marasovića i Ines Tanović

Beta video 16.07.2017
PULA - Na 64 Međunarodnom flmskom festivalu u Puli publika će večeras u velikoj Areni imati priliku da vidi filmove ``Goran`` Nevija Marasovića. ljubavnu dramu koja se događa u predivinim delovima Gorskog Kotora i ``Našu svakodnevnom priču`` Ines… »

Vučić: Živ sam. dobre volje i dovoljno zdrav

Beta video 16.07.2017
VAŠINGTON - ``Živ sam, i kao što vidite i dobre volje i dovoljno zdrav da se sekiraju mnogo što ne mogu da me pobede``, rekao je Vučić šaljivo novinarima koji iz Vašingtona izveštavaju o njegovoj poseti SAD. Na društvenoj mreži Tviteru… »

Vučić: Nema šta da bude pohvaljeno u akciji ``Oluja

Beta video 16.07.2017
VAŠINGTON - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da smatra da nema šta da bude pohvaljeno u akciji ``Oluja``. To jedan od najtužnijih dana u srpskoj istoriji Stav je republike Srbije . Vučić je rekao da želi dobre odnose sa Hrvatskom… »

Vučić : Srbija vojno neutralna

Beta video 16.07.2017
VAŠINGTON - Predsednik Srbije Aleksandar Vučič o saradnji sa Rusijom, i ``Partnetsvu za mir``, ponovio je da Srbija vojno neutralna i da će to jasno reći Vašingtonu i da Srbija želi dobru sardanju i sa SAD i Rusijom``.… »

Vučić: Razgovaraćemo i o paljenju američke ambasade i slučaju Bitići

Beta video 16.07.2017
VAŠINGTON - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da će u Vašingtonu biti razgovora i oko paljenja ambasade SAD u Beogradu ``gde stvari idu u dobrom toku``. Za slučaj ``Bitići``, Vučić je rekao novinarima da ``niko u Srbiji slulčaj… »

Vučić: U SAD razgovori o odnosima Beograd-Priština i Srbija-Rusija

Beta video 16.07.2017
VAŠINGTON - Predsednik Srbije Aleksanda Vučić i delegacija Srbije dolaze na razgovore u Vašingtonu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će na sastanku sa zvaničnicima SAD u Vašingtonu razgovarati o odnosu Beograda i Prištine… »

Stefanović: Najveće u akcije u Beogradu i Novom Sadu

Beta video 16.07.2017
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije iznosio pojedinačno mnogo detalja o akcijama ali je rekao da su najveće akcije izvdene u Beogradu i Novom Sadu, zahvaljujući i istakvišsi odličnu saradnju i zasluge pripadnika MUP-a… »