Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 16.07.2017

Policijska akcija

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Zbog više krivičnih dela policija je uhapsila 360 osoba, a protiv još 202 osobe podnete su krivične prijave u redovnom postupku, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. Policijska akcija "Ares" sprovedena je u 27 opština i… »

Preminuo povređeni radnik preduzeća "Milan Blagojević"

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Lučani - Radnik fabrike M. I. (1962), teško povređen prilikom požara tehnološkog otpada koji se desio pre dva dana u fabrici „Milan Blagojević - namenska“ u Lučanima, preminuo je danas u Vojnomedicinskoj akademiji. Ministar odbrane Aleksandar… »

Dominaciju užičkih "lasti" gledao i Radomir Antić

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Užice - Presto starog železničkog mosta i Đetinje pod njim, na užičkoj Plaži, osvojili su skakači iz Užica, "dozvolivši" konkurenciji da iz njihovog grada od šest mogućih odnese dva pehara. Na 26. skokovima sa plaftorme mosta visoke 16 metara… »

Promenljivo oblačno i sveže, mestimično s kišom

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Tokom dana promenljivo oblačno i sveže, mestimično kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Vetar će biti slab i umeren, severni. Najniža temperatura od 14 do 18, najviša od 22 na jugoistoku do 27 stepeni na severozapadu, saopštio je… »

Hitnim merama protiv nasilnika

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Pojačane patrole uz centre za socijalni rad i kontrola porodica u kojima je vec bilo nasilja, mere su koje policija već primenjuje posle zločina koji su se dogodili ispred tih centara, izjavio je direktor policije Vladimir Rebić. On je objasnio da je… »

Čačanin najbolji i najmlađi kosač na Rajcu

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Ljig - Vuk Vučković iz Preljine kod Čačka, pobednik je ovogodišnje manifestacije "Kosidba na Rajcu". Ovaj osamnaestogodišnjak je po oceni žirija bio najbolji u konkurenciji 22 takmičara iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Vučković je… »

Selimović: Ljudi na ovim prostorima pričaju istim jezikom

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Ne mogu da razumem kada kažu prevedi mi na bosanski, crnogorski, šta ima da se prevede, koje su to reči koje se ne znaju, pita istoričar i redovni član Matice srpske, Salih Selimović, dodajući da na ovim prostorima svi pričaju istim jezikom… »

Dobar rod žutog zlata, proizvođači zadovoljni cenom

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Čačak - Selo Miokovci za svoj standard iznad proseka, u odnosu na ostala čačanske sela, duguje žutom zlatu, odnosno kajsiji, koja se ove godine uprkos aprilskom snegu i mrazu, "polomila od roda". Proizvođači kažu da cena nije loša. "Kajsija je… »

Ćatić: Zbog građana prihvatam sporazum, vlast ne zna ili neće

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Prijepolje - Prijepoljski privrednik i visoki funkcioner SDP-a, Osman Ćatić, tvdi da se ovih dana protiv njega vodi hajka od strane dela opštinske vlasti, ali da su u sve to uključeni i pojedini mediji. Ćatić u saopštenju ističe da se u toj hajci… »

Pogledajte ko sve sutra neće imati struju

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Čačak, Gornji Milanovac - Zbog radova na rekonstrukciji niskonaponske mreže, u ponedeljak će bez električne energije biti potrošači u Ostri, zaseok Dobrinje, izvod prema Vujetincima, u vremenu od 08:00 do 15:00 časova. Istog dana, od 09:00 do… »