Izvor: iKragujevac arhiva vesti 16.07.2017

Saobraćaj pojačan na svim putevima, a na ovim je najgore

iKragujevac 16.07.2017
Saobraćaj je pojačan na svim putevima, a posebno ka Crnoj Gori, Makedoniji i Bugarskoj. a naplatnim rampama se čeka oko 10-15 minuta, osim na Staroj Pazovi gde se nalazi veći broj vozila usled saobraćajne nezgode, pa se saobraćaj propušta jednom… »

"Ares": MUP objavio ko je uhapšen i šta je zaplenjeno u Kragujevcu foto

iKragujevac 16.07.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici MUP-a, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, sproveli opsežnu akciju „Ares“. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova – Službe za borbu protiv organizovanog… »

Iskra obeležila prvi rođendan

iKragujevac 16.07.2017
Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“, donacija Delta fondacije gradu Kragujevcu, u prisustvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, Aleksandre Jeličić predstavnika zadužbinara, Nikole Uroševića pomoćnika… »

Turudić: Fijat odavno doneo odluku da li ostaje u Kragujevcu

iKragujevac 16.07.2017
Novinar nedeljnika Vreme Momir Turudić izjavio je, gostujući u Novom danu, da je odluka Fijata o tome da li će nastaviti proizvodnju u Kragujevcu verovatno već odavno doneta, ali se ne saopštava. "U Kragujevcu već dugo postoji strah šta će se… »

Ovan nezreo, Bik strpljiv, Blizanci svoji, Rak bez kontrole, Lav i Devica u ljubavi, Vaga i Strelac zajedno sanjaju, Škorpija…

iKragujevac 16.07.2017
Dnevni horokop za 17.jul: OVAN Danas ćete biti skloni donošenju bitne odluke, jer osećate veliki zamor već neko vreme. Želite sebi da priredite novu vrstu obaveze i da počnete u tome da uživate.Na emotivnom segmentu vam se ne savetuje veća promena… »

Tragedija kod Budve:Na motoru poginuli mladić i devojka iz Velike Plane,roditelji čekaju da preuzmu tela

iKragujevac 16.07.2017
Neutešni roditelji zbog proceduralnih razloga nisu mogli da preuzmu tela Veljka Radisavljevića (33) i Irene Zlatković (29), poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Budve u subotu. Nakon što joj je saopšteno da joj je sin Veljko preminuo u saobraćajno… »

Banke u Srbiji smislile su novi način kako da vam uzmu više novca, a da to možda i ne primetite

iKragujevac 16.07.2017
Banke u Srbiji povećavaju naknade za vođenje tekućih računa klijenata, i to za 30 do 40 odsto. S obzirom na to da je sada prosečan iznos za mesečno održavanje tekućeg računa 150, nova cena ove usluge dostići će skoro 200 dinara. Kada se na to… »

Alarm! Deca su nam postala digitalni robinzoni i skoro da su zaboravila prirodu

iKragujevac 16.07.2017
Koliko su nove generacije dece zaboravile na prirodu? Hodanje po konopcu, logorska vatra, planinarenje - ali ne u virtuelnom, već u stvarnom svetu... Kućica na drvetu oduvek je bila san svih generacija dece. Beg od odraslih, sloboda i igra u krošnji… »

Pojedine ulice sutra ostaju bez električne energije!

iKragujevac 16.07.2017
Najava isključenja električne energije za sutra. -Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona u vremenu od 09.00 do 14.00 sati doći će do povremenih prekida u isporuci el. energije potrošačima u ul.Ljubićskoj i deo Novog Milanovca-Bradići. -Zbog… »

Prilika za posao: Hitno traže radnike u ovoj državi!

iKragujevac 16.07.2017
Stopa nezaposlenosti u Češkoj smanjila se tokom juna sa 4,1 na četiri odsto, na jedno radno mesto dolazi u proseku 1,6 kandidata. To je najmanja stopa nezaposlenosti u poslednjih 19 godina, saopštio je danas nacionalni Biro rada. U odnosu na isti… »