Izvor: Jug press arhiva vesti 16.07.2017

Dve osobe uhapšene zbog oružja

Jug press 16.07.2017
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Vranju dve osobe zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava. Kod uhapšenog N.S. (1959) policija… »

Požari u Suvoj reci i na Špitaljskom groblju

Jug press 16.07.2017
LESKOVAC U dva požara, koji su juče izbili u Leskovcu, nije bilo povredjenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta. U naselju “Suva reka” izgorele su dve šupe a na još dve kuće delovi krovova. Kako JUGpress saznaje u izvorima iz istrage… »

Kiša prekinula Drum Dum festival

Jug press 16.07.2017
LESKOVAC Druge večeri DDF program je samo delimično održan, jer je kiša upropastila želju organizatora i publike za dobrim provodom. Program je kasnio, u jednom trenutku je izgledalo da će sve biti u redu, počeo je nastup Tanje Jovićević i njenog… »

Susreti invalida rada i invalidskih penzionera na Vlasinskom jezeru

Jug press 16.07.2017
VLASINSKO JEZERO I ove godine u organizaciji Udruženja invalida rada i invalidskih penzionera grada Leskovaca organizovan je susret na Vlasinskom jezeru za članove ovih udruženja iz Srbije i Makedonije. Na Vlasinskom jezeru su i udru\enja invalidskih… »

O fakultetima i nezaposlenosti u Medvedji

Jug press 16.07.2017
MEDVEDJA Odeljenja Ekonomskog I Pravnog fakuletat u Medvedji već tri godine nisu upisala nijednog studenta. Ono što je zamišljeno kao dobra ideja , pružanje šanse za obrazovanje na kućnom pragu pre svega mladih iz Medvedje iz različitih zajednica I… »

Hapšenje u Vranju zbog sedam kilograma marihuane

Jug press 16.07.2017
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Vranju B.G. kod koga je policija pronašla oko sedam i po kilograma marihuane spakovane u 13 paketa. Na parceli pored porodične kuće u plasteniku pronađeno je 19 biljaka marihuane… »

Uhapšen zbog nedozvoljenih polnih radnji

Jug press 16.07.2017
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u na teritoriji Poliicjske uprave Vranje D.M. (1955) zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Postoje osnovi sumnje da je D.M., oštećenu… »

Uhapšeni zbog šverca migranata

Jug press 16.07.2017
BUJANOVAC-BEOGRAD MUP Srbije saopštio je danas da su pripadnici Službe za borbu protiv organizovanog kriminala , a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal, nakon višemesečne istrage usmerene na otkrivanje krivičnih dela u vezi sa… »

Selektivno sprovodjenje presuda ?

Jug press 16.07.2017
LESKOVAC Policija je, bez najave i sa “maricom” ispred kuće, pre nekoliko dana odvela Božidara Stojanovića, nekadašnjeg načelnika finansija opštine Leskovac u niški zatvor, a po presudi u slučaju afere sa zloupotrebom socijalane pomoći iz… »

“Umetnošću do zajednice” za vranjance i bujanovčane

Jug press 16.07.2017
VRANJE-BUJANOVAC U okviru projekta “Umetnošću do zajedništva” , koji sprovodi NVO Centar za Aktivizam Vranje, uz podršku Evropske omladinske fondacije Saveta Evrope (EYF) 15. i 16. jula u Vranju biće održan trening za učešće u dramskim… »