Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 16.07.2017

Sutomore: Vatra prišla kućama! (foto, VIDEO)

Mondo 16.07.2017
Oko 17:30 u sutomorskom polju buknuo je veliki požar koji se preneo na Golo brdo. Na mesta požara upućena su sva vozila i ljudstvo barske Službe zaštite i spašavanja! Požar je buknuo u sutomorskom polju na putu za Maljevik, kod zgrada ZIB-a, nakon… »

Drama zbog požara na Jadranu! (video)

Mondo 16.07.2017
Požari ponovo besne na crnogorskom, ali i hrvatskom primorju. Na Luštici i od Grabovica ka Bigovu evakuisani stranci, jer se zbog jakog vetra požar širi velikom brzinom. Kod Šibenika gori uz kuće. Foto: Youtube/screenshot Novi požari izbili su i na… »

Skočio da spasi devojke, utopio se s njima

Mondo 16.07.2017
Mladić (24) iz Srebrenika, nedaleko od Tuzle, utopio se na plaži u Valoni, na jugu Albanije, pokušavajući da spase dve devojke, objavio je danas "Dnevni Avaz". Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock Ilustracija Nesreća se dogodila u subotu, kada je… »

"Ovaj papa neće kanonizovati Stepinca"

Mondo 16.07.2017
Mešovita komisija Katoličke crkve i SPC, formirana na inicijativu pape Franje, tokom proteklih godinu dana nije uspela da približi stavove o liku i delu kontroverznog hrvatskog nadbiskupa Alojzija Stepinca. Ali... Foto: YouTube/Printscreen "Ali, dobra… »

Jahta od 410 miliona uplovila u Luku Bar (foto)

Mondo 16.07.2017
Svojevremeno najluksuznija jahta na svetu Luna, uplovila je danas rano popodne u barsku luku. Superjahta bila je do aprila 2014. godine u vlasništvu ruskog tajkuna Romana Abramoviča koji ju je prodao sunarodniku Farhadu Ahmedovu za neverovatnih 360… »

Hercegovina u plamenu

Mondo 16.07.2017
Najveći požar u opštini Ljubinje, koliko pamte stariji stanovnici ove hercegovačke opštine i dalje je aktivan ali je situacija bolja nego prethodni dan. Foto: YouTube/screenshot Vatrogasci, civilna zaštita, policija, radnici šumskih gazdinstava… »