Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 16.07.2017

"Spremite" strpljenje: Gužva na granicama

Mondo 16.07.2017
Saobraćaj je pojačan na putevima i autoputevima ka letovalištima, a gužva je i na graničnim prelazima. Foto: MONDO/Lana Stošić Najopterećeniji su putevi koji iz pravca Hrvatske i Mađarske vode ka Bugarskoj i Makedoniji, saopštio je AMSS. Prema… »

Pojeftiniće školski udžbenici

Mondo 16.07.2017
Ministar prosvete Mladen Šarčević najavljuje da će osnivanjem učeničkih kompanija i đačkih zadruga biti izbačeni posrednici u nabavci udžbenika preko škola. Foto: MONDO/Sofija Mitev On kaže da posrednici - mali broj agencija - imaju rabat od… »

Ponesite kišobran!

Mondo 16.07.2017
Sunce i oblaci će se smenjivati, meteorolozi najavljuju i pljuskove sa grmljavinom! U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i sveže, mestimično kratkotrajna kiša i pljuskovi sa grmljavinom. Najviše padavina na jugu i istoku, na severu uglavnom… »

Skandal s "umrlicom" Vučića: Živ sam i sekiram ih!

Mondo 16.07.2017
Skandalozna "umrlica" s likom predsednika Srbije objavljena je na Twitteru, ali je u međuvremenu uklonjena sa naloga na kojem je bila postavljena. Šta na to kaže Aleksandar Vučić. Foto: BETAPHOTO/European Council/Mario Salerno/MO Predsednik Vučić… »

Izmišljotine o tragedijama koje su pogodile Srbiju

Mondo 16.07.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da su informacije koje su se pojavile u javnosti da je promovisao auto-školu ubice i nasilnika - potpune izmišljotine. Foto: Screenshot/Tanjug video On je ponovio da je vlasnica… »

Zalihe krvi na minimumu, i sveštenici daju krv

Mondo 16.07.2017
Zalihe krvi u Opštoj bolnici u Jagodini su na minimumu, zbog čega su i sveštenici odlučili da daju krv. Načelnik Službe transfuzije krvi Opšte bolnice u Jagodini dr Aleksandar Ilić izjavio je danas Tanjugu da su zalihe krvi u ovoj zdravstvenoj… »