Izvor: NoviSad.com arhiva vesti 16.07.2017

Večeras i u Novom Sadu protest podrške radnicima

NoviSad.com 16.07.2017
Novi Sad - Protest podrške radnicima FIAT-a, Goše, Gorenja i malinarima biće održan večeras od 18 sati na Trgu Slobode. U Studentskom pokretu Novi Sad, koji je organizator protesta, kažu da na tom skupu žele da mirnim putem izraze solidarnost svima… »

Predstojeće sedmice ponovo vrelo

NoviSad.com 16.07.2017
Novi Sad - Predstojeće sedmice sledi rast temperatura i izuzetno vrelo vreme. U ponedeljak i u utorak biće sunčano i vedro, sa maksimalnim dnevnim temperaturama od oko 30 stepeni, ali od srede će biti znatno toplije. Vreli talas koji će pogoditi… »

Policija će dežurati u novosadskom Centru za socijalni rad

NoviSad.com 16.07.2017
Novi Sad - Policija će u novosadskom Centru za socijalni rad dežurati ponedeljkom, sredom i petkom od 8 do 12 sati, zbog tragičnih slučajeva koji su se dogodili u centrima u Rakovici i Novom Beogradu. Ova odluka je doneta nakon sastanka predstavnika… »

Polovina Novog Sada sutra bez tople vode

NoviSad.com 16.07.2017
Novi Sad - Novo naselje, Detelinara, Limani i Telep u ponedeljak, 17. jula, neće imati tople vode. U "Novosadskoj toplani" kažu da tople vode neće biti zbog prekida u isporuci prirodnog gasa od strane snabdevača "Srbijagasa", koji izvodi radove na… »