Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 16.07.2017

“Iskra” obeležila prvi rođendan

Ritam grada Kg 16.07.2017
Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“, donacija Delta fondacije gradu Kragujevcu, u prisustvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, Aleksandre Jeličić predstavnika zadužbinara, Nikole Uroševića pomoćnika… »

Kontrola buke i radnog vremena

Ritam grada Kg 16.07.2017
U užem centru grada sprovedeno je kontrolno merenje buke u okviru prve od više planiranih akcija vanrednih inspekcijskih nadzora, navode iz Gradske uprave. “U cilju zaštite građana od buke i održavanja komunalnog reda, reagujući na povećan broj… »

Marković: Država se prepucava sa Štrajkačkim odborom FIAT-a preko medija

Ritam grada Kg 16.07.2017
Predsednik Štrajkačkog odbora kragujevačke fabrike FIAT Krajsler automobili Zoran Marković ocenio je danas da se nadležni u državi prepucavaju sa Štrajkačkim odborom preko medija umesto da rešavaju probleme. “Država se sada prepucava sa… »

Radnički ubedljiv protiv bivšeg kapitena

Ritam grada Kg 16.07.2017
U prvoj u nizu kontrolnih utakmica, fudbaleri Radničkog 1923 ubedljivo su savladali Podrinje iz Mačvanske Mitrovice, člana petog ranga takmičenja, rezultatom 9:0. Protiv tima koji sa klupe predvodi bivši kapiten Radničkog, Željko Milošević… »

Miladinović pobednik u skokovima u vodu

Ritam grada Kg 16.07.2017
Na međunarodnom takmičenju u visinskim skokovima u vodu, održanom na bazenu SC „Park“ u Kragujevcu, u konkurenciji 16 takmičara pobedio je Užičanin Borko Miladinović, kome je to bio šesti trijumf na ovoj skakaonici. Oko 20 takmičara, iz… »