Regioni arhiva vesti 16.07.2017

Pucao kratežom po diskoteci, policija traga za njim

Jugmedia 16.07.2017
U diskoteci „Drama“ u Vranju, u noći između subote i nedelje došlo je do pucnjave u kojoj je teže ranjen B.S. (1984). Kao jedan od mogućeg motiva za napad, nezvanično se navode ranije sukobi žrtve i počinioca Prema navodima policije, B.S. je… »

Dve osobe uhapšene zbog oružja

Jug press 16.07.2017
VRANJE Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su u Vranju dve osobe zbog osnova sumnje da je počinio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih naprava. Kod uhapšenog N.S. (1959) policija… »

Požari u Suvoj reci i na Špitaljskom groblju

Jug press 16.07.2017
LESKOVAC U dva požara, koji su juče izbili u Leskovcu, nije bilo povredjenih ali je pričinjena znatna materijalna šteta. U naselju “Suva reka” izgorele su dve šupe a na još dve kuće delovi krovova. Kako JUGpress saznaje u izvorima iz istrage… »

“Iskra” obeležila prvi rođendan

Ritam grada Kg 16.07.2017
Centar za sport i rehabilitaciju osoba sa invaliditetom “Iskra“, donacija Delta fondacije gradu Kragujevcu, u prisustvu ministra omladine i sporta Vanje Udovičića, Aleksandre Jeličić predstavnika zadužbinara, Nikole Uroševića pomoćnika… »

Ministarstvo odbrane Srbije: Umro povređeni radnik iz fabrike u Lučanima

Slobodna Evropa 16.07.2017
Radnik M.I. (55), koji je pre dva dana teško povređen u požaru tehnološkog otpada u fabrici "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima, umro je u nedelju u Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu, saopštilo je Mnistarstvo odbrane Srbije. Ministar… »

Dominaciju užičkih "lasti" gledao i Radomir Antić

Glas Zapadne Srbije 16.07.2017
Užice - Presto starog železničkog mosta i Đetinje pod njim, na užičkoj Plaži, osvojili su skakači iz Užica, "dozvolivši" konkurenciji da iz njihovog grada od šest mogućih odnese dva pehara. Na 26. skokovima sa plaftorme mosta visoke 16 metara… »

Filmska akcija policije u Nišu, nema informacija ko je lišen slobode

Niške vesti 16.07.2017
Prema tvrdnjama očevidaca, u kafić je ušlo desetak pripadnika policije, po njihovim pretpostavkama žandarmerije, a ceo plato je takođe bio opkoljen. Ova scena izazvala je paniku među Nišlijama pa su mnogi od njih odmah napustili obližnje lokale… »

Tanju Oktobar „istopila“ kiša, prekinut Drum Dum Fest

Jugmedia 16.07.2017
Iako okupljenu publiku, koja je željno iščekivala nastupe na bini u dvorištu Šop – Đokićevog kompleksa ni loše vreme nije oteralo, i posle velikog napora organizatora nakon nekoliko pesama Tanje Jovićević, iz bezbednosnih razloga, program Drum… »

Dedina garaža, mesto gde najmlađi stvaraju (FOTO)

Niške vesti 16.07.2017
Na ideju da naprave jedno takvo mesto na kom nastaju prava mala umetnička dela, došli su Nina i Milan Spasić kada im se pre pet godina rodio sin Dorotej. Ljubav prema radionici Nina gaji još od malih nogu, slušajući priče iz garaže svog deke o… »

Prokuplje reklo ne javnim izvršiteljima

OK radio 16.07.2017
PROKUPLJE - Odziv građana Prokuplja u akciji „Živi zid“ koju srovodi pokret „Narodna jaka Srbija“ je odličan, a za ukupno šest sati u dva dana sakupljeno je više od hiljadu potpisa. Predsednik ovog pokreta Igor Jakšić kaže da je… »