Zabava arhiva vesti 16.07.2017

Uhapšen dečko naše poznate pevačice

Svet plus 16.07.2017
U velikoj policijskoj akciji ''Ares'' uhapšen je i Mirko Vuković, dečko naše poznate pevačice Marine Visković. Marina Visković je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa Mirkom Vukovićem, a donedavno je dečka krila od očiju javnosti. - Mirko Vuković… »

Ova lažna vest je šokirala Srbiju: Preminuo Dragan Stojković Bosanac!

Blic 16.07.2017
Vest koja je obišla internet je da je preminuo Dragan Stojković Bosanac. Međutim, ono što je mnoge šokiralo jeste kojom brzinom se proširila ova lažna vest, koja je veoma potresla porodicu Stojković. Naime, na Jutjubu i lažnom profilu sa imenom… »

VIDEO: Grad u kojem je sramota imati samo jednu devojku

Radio 021 16.07.2017
Kineski grad Dunguan je zaista neobično mesto - u njemu muškarci nemaju nikakve šanse da budu sami, a žene plaćaju troškove na sastancima. Tamo je razlika između broja žena i muškaraca velika, pa na svakih 89 muškaraca dolazi 100 žena, što je… »

Ona je novi "Doctor Who"!

Mondo 16.07.2017
Glumica je potvrđena kao prva žena koja će tumačiti ovog lika iz popularne serije. Foto: YouTube BBC je potvrdio da će glumica Džodi Vitaker preuzeti titulu Doktora Hua od glumca Pitera Kapaldija koji napušta seriju nakon Božića ove godine. Novi… »

Otvoren 64. Pulski filmski festival

RTS 16.07.2017
Projekcijom filma Lavina Stanislava Tomića i uobičajenim spektakularnim vatrometom otvoren je 64. Pulski filmski festival, pre projekcije filma festival je proglasila otvorenim ministarka kulture u Vladi Hrvatske Nina Obuljen Koržinjek. „Vitalnost… »

Solarni brod koji se sam snabdeva energijom krenuo na put oko sveta

Radio 021 16.07.2017
Brod koji sam sebe snabdeva energijom krenuo je juče iz Pariza na šestogodišnje putovanje oko sveta, a projektanti se nadaju da će to biti model za buduća plovila bez emisije štetnih gasova. Brod "Posmatrač energije" (Energy Observer) koristi… »

Mladenci otkazali svadbu pa za beskućnike organizovali gozbu

Radio 021 16.07.2017
Nesuđena mlada iz američke države Indijane nije želela da propadne sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe od 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike. Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno… »

Gardijan: Zlatibor – srpska verzija Alpa

RTS 16.07.2017
Novinarka britanskog lista „Gardijan“ koja je obišla područje Zlatibora, za koji kaže da je sa svojim šumovitim vrhovima, vodopadima i lepim selima podseća na Alpe i planine Velsa, navodi da je sebe nakon dvosatnog uspona na 1.359 metara visoki… »

Šaban otkrio istinu: Evo šta je rekao o Saši Popoviću

Blic 16.07.2017
Pevač Šaban Šaulić, koji je narušio odnose sa Sašom Popovićem kada je prešao iz Zvezda Granda u Pinkove zvezde, progovorio je o njihovom odnosu: - Naši odnosi nikada ni nisu bili loši. Saša Popović je moj i prijatelj moje porodice i obratno… »

O ovom blamu će se dugo pričati: Viktorija Bekam napravila neviđeni lapsus

Svet plus 16.07.2017
Viktorija Bekam zvučno je ime u modnom svetu, međutim, nedavno joj se dogodio jedan blam o kome nema sumnje da će se dugo pričati. Naime, direktor "Lend Rovera" Geri Megover ju je kritikovao što je "naduvala" svoju ulogu u novoj liniji tih automobila… »