Zabava arhiva vesti 16.07.2017

Uhapšen dečko naše poznate pevačice

Svet plus 16.07.2017
U velikoj policijskoj akciji ''Ares'' uhapšen je i Mirko Vuković, dečko naše poznate pevačice Marine Visković. Marina Visković je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa Mirkom Vukovićem, a donedavno je dečka krila od očiju javnosti. - Mirko Vuković… »

Kompozitor žrtva interneta: Zvezda Granda sahranila Bosanca

Kurir 16.07.2017
Na Jutjub kanalu koji se vodi na ime Armina Dedića, drugoplasiranog u ovogodišnjoj sezoni „Zvezda Granda“, objavljena je vest da je preminuo Dragan Stojković Bosanac. Za kratko vreme ova informacija brzo se proširila internetom, pa su fanovi… »

VIDEO: Grad u kojem je sramota imati samo jednu devojku

Radio 021 16.07.2017
Kineski grad Dunguan je zaista neobično mesto - u njemu muškarci nemaju nikakve šanse da budu sami, a žene plaćaju troškove na sastancima. Tamo je razlika između broja žena i muškaraca velika, pa na svakih 89 muškaraca dolazi 100 žena, što je… »

Žena nova zvezda kultne serije "Doctor Who"

Radio 021 16.07.2017
Britanska glumica Džodi Vitaker biće prva žena u ulozi glavnog lika u kultnoj naučno fantastičnoj seriji BBC-ja "Doctor Who". Tridesetpetogodišnja glumica, najpoznatija po ulozi majke ubijenog dečaka u detektivskoj drami "Broadchurch" zameniće… »

"Lavina" otvorila filmski festival u Puli

Radio 021 16.07.2017
Svečanim programom, tradicionalnim vatrometom i projekcijom filma "Lavina" Stanislava Tomića, u subotu uveče je u pulskoj Areni otvoren Nacionalni program ovogodišnjeg 64. Pulskog filmskog festivala, najavljenog kao jedan od do sada programski… »

Solarni brod koji se sam snabdeva energijom krenuo na put oko sveta

Radio 021 16.07.2017
Brod koji sam sebe snabdeva energijom krenuo je juče iz Pariza na šestogodišnje putovanje oko sveta, a projektanti se nadaju da će to biti model za buduća plovila bez emisije štetnih gasova. Brod "Posmatrač energije" (Energy Observer) koristi… »

Mladenci otkazali svadbu pa za beskućnike organizovali gozbu

Radio 021 16.07.2017
Nesuđena mlada iz američke države Indijane nije želela da propadne sva hrana i piće posle otkazivanja svadbe od 30.000 dolara, pa je organizovala večeru za beskućnike. Autobusi su stizali do elegantnog centra gde je Sara Kamins zakazala svadbeno… »

Gardijan: Zlatibor – srpska verzija Alpa

RTS 16.07.2017
Novinarka britanskog lista „Gardijan“ koja je obišla područje Zlatibora, za koji kaže da je sa svojim šumovitim vrhovima, vodopadima i lepim selima podseća na Alpe i planine Velsa, navodi da je sebe nakon dvosatnog uspona na 1.359 metara visoki… »

Šaban otkrio istinu: Evo šta je rekao o Saši Popoviću

Blic 16.07.2017
Pevač Šaban Šaulić, koji je narušio odnose sa Sašom Popovićem kada je prešao iz Zvezda Granda u Pinkove zvezde, progovorio je o njihovom odnosu: - Naši odnosi nikada ni nisu bili loši. Saša Popović je moj i prijatelj moje porodice i obratno… »

Ovo će se dugo prepričavati: Neverovatan blam Viktorije Bekam

Blic 16.07.2017
Viktorija Bekam, supruga Dejvida Bekama danas je zvučno ime u modnom svetu. Međutim, nedavno joj se dogodio jedan blam. Naime, direktor "Lend Rovera" Geri Megover ju je kritikovao što je "naduvala" svoju ulogu u novoj liniji tih automobila "VB Evoque"… »