Vojvodina arhiva vesti 16.07.2017

NS: Skup podrške štrajkačima

RTV 16.07.2017
NOVI SAD - Radnici Goše, Fijata, Gorenja i svi ostali koji se bore za bolje uslove rada nisu sami - poruka je koja je poslata sa glavnog gradskog trga u Novom Sadu. Skup podrške radnicima u štrajku organizovao je Studentski pokret Novi Sad. Stotinak… »

Isključenja struje za ponedeljak, 17. jul

Moj Novi Sad 16.07.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Kaću i Sremskim Karlovcima. Novi Sad: - od 8 do 12 sati: povremeno u Bulevar Kneza Miloša 2 - 4, 12 - 16; Anđe Ranković 5, 2 - 10; Antona Urbana 7… »

Dečija igraonica "Miris leta" danas u Muzeju Vojvodine

Radio 021 16.07.2017
Muzejska igraonica "Miris leta" održaće se danas u 11 sati u Muzeju Vojvodine. Igraonica je namenjena deci uzrasta od pet do 10 godina. U kreativnom delu deca će se umetnički izražavati. Potrebno je da ponesu hemijsku olovku. Igraonicu vodi… »

Veliki broj građana u NS odlazi na redovne preglede mladeža

Moj Novi Sad 16.07.2017
- U dermatološkim ambulantama Doma zdravlja "Novi Sad" povećan je broj pacijenata koji se javljaju na preventivne preglede mladeža, kada nemaju tegoba ili ako primete promene na postojećim mladežima – kazala je za "Dnevnik" specijalista dermatolog… »

Vučić: Živ sam. dobre volje i dovoljno zdrav

Beta video 16.07.2017
VAŠINGTON - ``Živ sam, i kao što vidite i dobre volje i dovoljno zdrav da se sekiraju mnogo što ne mogu da me pobede``, rekao je Vučić šaljivo novinarima koji iz Vašingtona izveštavaju o njegovoj poseti SAD. Na društvenoj mreži Tviteru… »

U toku izgradnja kružne raskrnice na uglu ulica Vuka Karadžića i Podunavskog partizanskog odreda u Staroj Pazovi

Srbija danas 16.07.2017
U okviru renokonstrukcije državnog puta II A reda broj 127, odnosno lokalnog puta Stara Pazova – Stari Banovci, trenutno se izvode radovi 2.faze, kojom je predviđena izgradnja kružne raskrnice na uglu ulica Vuka Karadžića i Podunavskog partizanskog… »

Vremenska prognoza za 17. jul (ponedeljak)

Subotica.com 16.07.2017
Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od 16 do 28 stepeni, duvaće pretežno severoistočni vetar, brzinom od 3 do 8 metara u sekundi. Iako će jutro biti svežije, sutrašnji dan će obeležiti vedro i sunčano vreme. Sunce je… »

U Rumi otvoren prvi Hispa centar

RTV 16.07.2017
RUMA - U Domu zdravlja u Rumi otvoren je prvi HISPA centar koji će pored stručne podrške zaposlenima davati stručne savete i pomoć obolelima od kardiovaskularnih bolesti. Uloga HISPA centra je prevencija od infarkta i šloga kroz edukaciju. Uvođenje… »

U okviru policijske akcije "Ares" uhapšena tri lica u Novom Sadu

Moj Novi Sad 16.07.2017
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da su pripadnici MUP-a, u saradnji sa nadležnim tužilaštvima, sproveli opsežnu akciju „Ares“. U okviru akcije je uhapšeno 360 osoba, otkrivene tri laboratorije za prozvodnju marihuane… »

NS: Švajcarska letnja škola stranih jezika

RTV 16.07.2017
NOVI SAD - Švajcarska letnja škola stranih jezika "Frilingve", koja se 10 godina bavi organizovanjem letnjih jezičkih kampova za decu i omladinu do 18 godina, juče je, po drugi put, otvorila vrata i učenicima iz Srbije. Narednih nedelja, za one koji… »