Automobili arhiva vesti 21.07.2017

Najavljen nov način merenja srednje brzine vozača na autoputu

Auto blog 21.07.2017
Načelnik Uprave saobraćajne policjie Nebojša Arsov je najavio nov način merenja srednje brzine vozača na autoputu. "Priprema projekta MUP-a o merenju srednje brzine vozača na autoputu je u završnoj fazi i uskoro će početi da se primenjuje", kaže… »

Tadić otkriva kako je je zaključen ugovor sa FCA

Vrele gume 21.07.2017
Reč "stručnjaka": Tadić otkriva kako je je zaključen ugovor sa FCA Kako pišu Tanjug i Beta, bivši Predsednik Srbije kao neposredni akter zaključenja posla veka sa FCA pojašnjava značaj državne kooperacije sa italijanskim proizvođačem ali i… »

Volkswagenu stižu ponude za Ducati

Vrele gume 21.07.2017
Promena vlasnika: Volkswagenu stižu ponude za Ducati Među potencijalnim kupcima su Benneton, Bajaj Auto, Ski-Doo, Eicher i Polaris. Italijanski mediji najradije bi kao novog vlasnika Ducatija videli Benneton koji su spremni da za motociklističku… »

Volvo rekordno

Vrele gume 21.07.2017
Povratak legende : Volvo rekordno Oni malo stariji dobro pamte, Volvo to je bio sinonim prestiža sedamdesetih godina prošlog veka. Međutim, tržište ga je u narednim decenijama gotovo progutalo. Povratak legendarnog brenda se odvija na velika vrata… »

I Bugatti pravi hibrid

Auto blog 21.07.2017
Iako se naslednik Bugatti Chirona još ne nazire, odnosno nije ni u razvojnoj fazi, iz kompanije poručuju da će i njih zakačiti "elektrifikacija". CEO kompanije Volfgang Dirhajmer je rekao da će "do elektrifikacije doći zahvaljujući napretku u… »

Motociklistima - presretačima retko ko pobegne

N1 Info 21.07.2017
Motocikli - presretači, bez spoljnih obeležja policije, otkrili su više od 300 saobraćajnih prekršaja u maju i junu ove godine. MUP je saopštio da su motociklisti presretači jedno od najefikasnijih sredstava u kontroli saobraćaja jer počinioci… »

Ford GT ima problema, isporuke odložene

Auto blog 21.07.2017
Za svakog kupca superautomobila strpljenje je najveća vrlina. Od dana kada naručite svoj primerak do trenutka kada stigne pred vašu garažu prođue godina ili dve. Ford GT takođe spada u tu priču. Do sada je isporučeno 50-ak primeraka, ali sada su… »

Novi Jeep Wrangler na sajmu u Los Anđelesu

Auto blog 21.07.2017
Fiat Chrysler Automobiles će po poslednjim informacijama novi Jeep Wrangler (JL Series) zvanično predstaviti u novembru ove godine na sajmu automobila u Los Anđelesu, ali neki detalji su već sada poznati. Promocija će se održati 27. novembra u Los… »

BMW bi električni Mini ipak mogao da pravi u Velikoj Britaniji

Auto blog 21.07.2017
Ranije ove godine se pojavila vest koja kaže da bi jedna od posledica prošlogodišnjeg referenduma o izlasku Velike Britanije iz EU mogla da bude i odluka BMW-a da proizvodnju budućeg električnog Minijevog modela organizuje u Nemačkoj ili Holandiji… »

Promocija: Mercedes X

Total car 21.07.2017
Mercedes-Benz je upravo u Južnoj Africi u gradu Cape Town predstavio svoj prvenac među puck-up modelima. Mercedes-Benz X-Klasa sjedinjuje tipične osobine Pick-up vozila – robustnost, funkcionalnost, snagu i off-road sposobnosti – sa klasičnim… »