Beograd arhiva vesti 21.07.2017

Siniša Mali smenio direktorku Centra za socijalni rad u Beogradu

Večernje novosti 21.07.2017
Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je danas odluku o prestanku ovlašćenja v. d. direktora te institucije Mikaini Stevanović, a na predlog gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je… »

Dvogodišnje dete palo sa terase zgrade na Zvezdari

Politika 21.07.2017
Dvogodišnje dete palo je danas sa terase zgrade na Zvezdari, a pre dolaska ekipe hitne pomoći dete je prevezeno u privatnoj režiji u Institut za majku i dete „Dr Vukan Čupić”, rekla je za Tanjug potparol hitne pomoći Nada Macura. Kako je… »

Raspisan konkurs za stanice za iznajmljivanje bicikala

Danas 21.07.2017
Grad Beograd raspisao je danas javni konkurs za izbor korisnika mesta za postavljanje stanica za iznajmljivanje bicikala na teritoriji grada Beograda. Gradonačelnik Siniša Mali je rekao da je cilj gradske vlasti da pešaci i biciklisti dobiju prioritet… »

Mama, zašto dolazi loši čika? Samohrana majka i njen petogodišnji sin još strahuju da će biti izbačeni na ulicu

Blic 20.07.2017
Samohrana majka Tatjana Aničić koja je sa svojim petogodišnjim sinom juče umalo izbačena na ulicu, i to iz stana koji je uredno kupila, još uvek ne nazire rešenje za svoje stambeno pitanje, budući da joj sudski izvršitelji u bilo kojem trenutku… »

Kružni tok na uglu bulevara i kneza miloša i: to nije sve, mogli bi da niknu i na terazijama i širom novog Beograda

Blic 21.07.2017
Beograd bi u budućnosti, teoretski, mogao da dobije čak 133 nova kružna toka, od kojih bi se neki nalazili na najprometnijim saobraćajnicama u prestonici. Sekretarijat za saobraćaj je pre nekoliko dana raspisao tender za izradu “Studije… »

Vatrogasci na skupu podrške i molitvi za povređenog kolegu

N1 Info 21.07.2017
Nekoliko desetina vatrogasaca prisustvovalo je u Hramu Svetog Save molitvi za ozdravljenje njihovog kolege Milana Rmuša, teško povređenog u gašenju požara u pogonu Kartonke Avala. Sveštenik je tokom molitve poželeo njihovom kolegi da se što pre… »

Beograđani sa maskama: Stanovnike prestonice ovog jutra dočekalo je neprijatno iznenađenje

Blic 21.07.2017
Posle nekoliko dana zatišja, Beograđane je kada su ovog jutra krenuli na posao, uz izuzetno visoke temperature, u pojedinim delovima prestonice dočekao i nesnosan smrad. Jedni ga opisuju kao miris stajskog đubriva, drugi kao smrad iz kanalizacije, a… »

Autobus prešao preko noge jedne žene kod Sajma

N1 Info 21.07.2017
Jedna žena (30) povređena je jutros kod Sajma kada joj je autobus prešao preko noge, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura. Incident se dogodio oko 7.15 u Bulevaru vojvode Mišića, rekla je Macura navodeći da je žena bila u… »

Biciklista završio na reanimaciji nakon pada na Novom Beogradu

Blic 21.07.2017
Jedan biciklista prevezen je na reanimaciju Urgentnog centra nakon što je pao sa svog dvotočkaša u Gandijevoj ulici i zadobio povredu glave, rekli su u Hitnoj pomoći. Kako su očevici ispričali ekipi Hitne pomoći, biciklista je pao sa bicikla tokom… »

Lančani sudar kod benzinske pumpe Zmaj u Beogradu

Studio B 21.07.2017
Na autoputu na ulazu u Beograd kod benzinske pumpe „Zmaj“ nešto pre 17 časova dogodio se lančani sudar pet vozila, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je Beti da su četiri osobe… »