Izvor: Alo arhiva vesti 21.07.2017

Hapšenje zbog podmetanja požara u Crnoj Gori

Alo 21.07.2017
Crnogorska policija je danas lišila slobode R.D. (67) iz Danilovgrada za koga se sumnja da je izazvao požar na području Katunske nahije. "Službenici Uprave policije MUP-a Crne Gore - Odeljenja bezbednosti Cetinje su, danas preduzimajući operativne… »

Pao ringišpil, povređena deca!

Alo 21.07.2017
Nekoliko dece povređeno je prilikom pada ringišpila, a nesreća se dogodila sinoć tokom održavanja manifestacije “Ilijino brdo”. U trenutku nesreće na ringišpilu se nalazilo desetak dece, a prava je sreća da niko nije teže povređen. Uglavnom… »

Evo kolika je prosečna plata u Hrvatskoj

Alo 21.07.2017
Prosečna mesečna neto plata isplaćena u Hrvatskoj za maj 2017. godine iznosila je 6.025 kuna (813 evra), što je na mesečnom nivou više za 1,8 odsto nominalno, a na godišnjem nivou više za 5,9 procenata, pokazuju prvi podaci koje je danas objavio… »

Policajac ubio suprugu nakon svađe!

Alo 21.07.2017
Pripadnik policije G. J. (44) ubio je svoju suprugu D. J. (42) u porodičnoj kući. Pripadnik hrvatske policije G. J. ubio je u porodičnoj kući u Novskoj svoju suprugu D. J. (42), koja je takođe radila u policiji. Komšije su rekle da su čuli galamu… »

Ako ovde parkirate, zasvrbeće vas i džep i glava!

Alo 21.07.2017
Gradske vlasti Dubrovnika povećale su cene parkiranja skoro duplo u najužem centru grada gde će sat vremena parkiranja iznositi 10 evra umesto dosadašnjih 5,5 evra tokom letnje sezone. Prema novom cenovniku, dnevna parking karta u periodu od 1. maja… »

Slovenija tuži EK zbog hrvatskog vina

Alo 21.07.2017
Slovenačka vlada odlučila je danas da tuži Europsku komisiju zbog toga što je ona delegiranim aktom dopustila da se na području EU prodaje istarski teran pod nazivom "Hrvatska Istra - teran". Od suda EU u Luksemburgu Slovenija će tražiti da… »

Turisti deo balkona pao na glavu

Alo 21.07.2017
Muškarac je poginuo kada je pukao deo betosnke ograde balkona na kojem je stajao. Češki državljanin, turista koji je boravio u Opatiji, poginuo je na hotelskom balkonu, izvestila je Policijska uprava primorsko-goranska. Prema dosadašnjim saznanjima… »

Ljubavni par izgovorio sudbonosno "da" na Ostrogu?!

Alo 21.07.2017
Oni su jedan od najuspešnijih ljubavnih parova nastalih u petoj sezoni. Anamarija i Tihomir odoleli su svim preprekama i grade svoju ljubav na temeljima postavljenim u "Parovima 5". Njih dvoje su otišli na letovanje, a putujući po crnogorskom primorju… »

Katalonci ipak neće da se otcepljuju od Španije?

Alo 21.07.2017
Rezultati nove ankete u kojoj su učestvovali gradjani Katalonije pokazuju da podrška nezavisnosti opada manje od tri meseca uoči planiranog referenduma. Prema rezulatatima, 49,4 odsto Katalonjana protivi se odvajanju od Španije što je viši procenat… »

Skot: Uspešna Vučićeva poseta Vašingtonu

Alo 21.07.2017
Američki ambasador u Beogradu Kajl Skot ocenio je da je poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića Vašingtonu bila veoma uspešna i da je tom prilikom istaknuta podrška SAD evropskom putu Srbije i pomirenju u regionu. Skot je u intervjuu za Politiku… »