Izvor: BK TV arhiva vesti 21.07.2017

Požari u Crnoj Gori pod kontrolom

BK TV 21.07.2017
U Crnoj Gori su svi požari stavljeni pod kontrolu, iako i dalje tinja onaj kod Zabrđa i Mrkova, kod Herceg Novog. Iz Službe zaštite i spasavanja Herceg Novom saopšteno je da su n jihovi vatrogasci veliku pomoć dobili su od kanadera iz Hrvatske koji… »

Drama u BiH: Pao ringišpil, povređena deca (foto)

BK TV 21.07.2017
Nekoliko dece povređeno je prilikom pada ringišpila u Posušju, a nesreća se dogodila sinoć tokom održavanja manifestacije “Ilijino brdo”. U trenutku nesreće na ringišpilu se nalazilo desetak dece, a prava je sreća da niko nije teže… »

Smenjena direktorka Centra za socijalni rad u Beogradu

BK TV 21.07.2017
Upravni odbor Gradskog centra za socijalni rad doneo je danas odluku o prestanku ovlašćenja v. d. direktora te institucije Mikaini Stevanović, a nakon predloga gradonačelnika Beograda Siniše Malog. Odluka Upravnog odbora je doneta uz saglasnost i… »

Nakon duge bolesti! Preminuo bivši premijer Hrvatske, osnivač HDZ-a, pregovarač sa Miloševićem!

BK TV 21.07.2017
U Zagrebu je jutros u Kliničkoj bolnici Sveti Duh nakon dugotrajne bolesti u 82. godini preminuo hrvatski političar Hrvoje Šarinić, javila je Hina. Navodi se da je Šarinić u politiku ušao krajem 1989. godine i da je bio jedan od osnivača Hrvatske… »

Podigao spomenik Puniši Račiću, pa završio u zatvoru! (foto)

BK TV 21.07.2017
Predsednik Odbora za podizanje spomen obeležja poslaniku Radikalne stranke Puniši Račiću, u njegovoj rodnoj Slatini kod Andrijevce, Milosav Miško Dukić, sklopio je sporazum o priznanju krivice i prihvatio kaznu od pola godine zatvora, uslovno na dve… »

Užas u Hrvatskoj: Policajac ubio suprugu nakon svađe!

BK TV 21.07.2017
Hrvatski policajac G. J. (44) ubio je iz pištolja svoju suprugu u porodičnoj kući. Muškarac G. J. ubio je u porodičnoj kući u Novskoj svoju suprugu D. J. (42), koja je takođe radila u policiji. HRVATSKA: Policajac ubio dve žene Komšije su rekle… »

Požari u Hrvatskoj: "Rizikujemo živote! Pogledajte šta smo našli, je li ovo terorizam?" (foto)

BK TV 21.07.2017
Dobrovoljno vatrogasno društvo opštine Gradac objavilo je fotografiju cigarete uz koju su papirom pričvršćene šibice, što vatrogasci smatraju delom piromana.ESTI! "Pronašli smo dokaz da se požari podmeću", napisali vatrogasci iz Gradca na svom… »

Užas u Beogradu! Biciklista pao, završio na reanimaciji!

BK TV 21.07.2017
Muškarac, biciklista, prevezen je na reanimaciju u Urgentni centar pošto je pao s bicikla na uglu novobeogradskih ulica Gandijeve i Pere Segedinca. Portparolka te službe Nada Macura kazala je da je muškarac zadobio povrede glave i da je prevezen na… »

Posvađao se sa ukućanima, pa bacio bombu u dvorište!

BK TV 21.07.2017
D.D. (32) iz Kozarske Dubice noćas je nakon svađe sa ukućanima, bacio ručnu bombu u svom dvorištu u naselju Ševarlije. Na sreću, nije bilo povređenih. Iz policijske uprave Prijedor saopštili su da su ovaj slučaj prijavili članovi porodice i da… »

Panika i strah u Banjaluci: Nepoznati manijak napada devojke i preti silovanjem

BK TV 21.07.2017
Banjalučanke su u strahu zbog manijaka, koji već mesec dana spopada devojke u strogom centru grada. Poslednji napad se dogodio u noći sa četvrtka na petak, kada je nasrnuo na devojku koja se oko jedan čas iza ponoći sama vraćala kući i pretio da… »