Izvor: Jugmedia arhiva vesti 21.07.2017

PROTEST NOVINARA Vlast želi medijski mrak na jugu Srbije

Jugmedia 21.07.2017
Vukašin Obradović, direktor i glavni i odgovorni urednik nedeljnika Vranjske, rekao je na konferenciji za medije povodom odluke o raspodeli sredstava za sufinansiranje medija, da je „suština u tome da opštinska vlast, načinom na koji je doneta… »

IN MEMORIAM Preminuo Dragan Banićević

Jugmedia 21.07.2017
Posle kraće bolesti preminuo Dragan Banićević, nekadašnji košarkaš i predsednik KK „Pirot“, rođen 1953. godine u Pirotu. Debitovao je za prvi tim KK „Pirot“ 1972. godine, zajedno sa Vukašinom Mladenovićem i Mihajlom Vidanovićem u Srpskoj… »

Migranti dobili vrtić

Jugmedia 21.07.2017
U prihvatnom centru u Vranju danas je svečano otvoren objekat u kome će biti dečji vrtić i kutak za majke sa decom. Svečanosti je prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Nerić, koji je… »

Međunarodni sajam privrede od 21. do 23. septembra

Jugmedia 21.07.2017
Medjunarodni sajam preduzetništva i privrede „Ekspo Niš 2017“ biće održan u hali „Čair“ od 21. do 23. septembra, najavljeno je prlikom današnjeg potpisivanja protokola o saradnji u organizaciji te manifestacije. Protokol su potpisali u… »

Čekam da me konačno primete u mom Prokuplju!

Jugmedia 21.07.2017
Dvadesetsedmogodišnji Dušan Savić iz Prokuplja je jedan od najsvestranijih sportista na jugu Sbije koji se podjednako uspešno takmiči u dve discipline, boldibildingu i bench pressu, i u obe, za svoju telesnu težinu, suvereno vlada na svim… »

Centar Leskovca pola sata bez struje, požar u trafostanici?

Jugmedia 21.07.2017
Centar Leskovca ponovo je danas nešto pre 16 sati ostao bez struje na oko pola sata, nešto kraće i naselje Dubočica, a Jugmedia, kao i mnogobrojni Leskovčani nisu mogli da dođu do nadležnih i dobiju bilo kakvu informaciju. Nezvanično saznajemo da… »

Uređuje se zajedničko dvorište dve škole u Vučju

Jugmedia 21.07.2017
Dvorište koje dele Osnovna škola “Bora Stanković” i srednja Tehnička škola „Svetozar Krstić Toza“ dobiće sasvim novi, lepši, izgled do jeseni, kada učenici krenu u školu, a dve zgarde biće međusobno i povezane. Gradilište partneronog… »

Počeo turnir u malom fudbalu

Jugmedia 21.07.2017
Na sportskom centru u Vladičinom Hanu sinoć je počeo tradicionalni, letnji turnir u malom fudbalu “Leto 2017”. Ove godine će se za vredne novčane nagrade nadmetati 21 ekipa. Pobednici će ove godine dobiti 200.000 dinara, za drugo mesto nagrada… »

Vlast u Nišu obeležila godišnjicu rada, rezultati nikad bolji?

Jugmedia 21.07.2017
Veće grada Niša usvojilo je danas izveštaj o radu gradonačelnika i Gradskog veća u proteklih godinu dana kome se izmedju ostalog navodi da su najznačajniji rezultati lokalne vlasti konsolidacija budžeta, vraćanje ranije preuzetih budžetskih… »

Parovi koji ostanu sa jednim detetom su – egoisti

Jugmedia 21.07.2017
Mogu da razumem samo ako bračni par ima reproduktivne probleme, pa ostane sa jednim detetom, ali ne i one roditelje koji su zdravi i imaju sve uslove, a odluče se samo za jedno ili eventualno dvoje dece. Mislim da se tu radi o egoizmu, ocenjuje majka… »