Izvor: Jug press arhiva vesti 21.07.2017

Udruženja: Podrška kolegama iz Vranjskih i OK radija

Jug press 21.07.2017
BEOGRAD-NOVI SAD-KRAGUJEVAC-NIŠ Novinarska i medijska udruženja pružaju punu podršku kolegama iz nedeljnika Vranjske i OK radija koji protestuju zbog skandalozno sprovedenog lokalnog konkursa za javni interes u sferi javnog informisanja u Vranju, na… »

Otvoren novi objekat za decu migrante

Jug press 21.07.2017
VRANJE U Prihvatnom centru u Vranju svečano je otvoren objekat u kome će biti dečji vrtić i kutak za majke sa decom. Novootvoreni objekat danas su obišli Nenad Nerić, državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna… »

Stojanović pozvao 45.000 poreskih obveznika da provere rešenja

Jug press 21.07.2017
LESKOVAC Šef odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Leskovca Saša Stojanović pozvao je danas 45.000 poreskih obveznika sa teritorije ovog grada da od ponedeljka dođu u Lokalnu poresku administracije i traže lično šefa te službe… »

Četrdeset tri miliona dinara za radove u Domu zdravlja u Medvedji

Jug press 21.07.2017
MEDVEDJA Kancelarija za javno ulaganje Vlade Republike Srbije je odobrilo projekat rekonstrukcije Doma zdravlja u Medveđi, rekao je za JUGpress direktor ove ustanove dr Dragan Andjeković. Projekat je vrednosti 43 miliona a izvođač radova je „Neimar… »

U Vlasotincu žito dobro rodilo

Jug press 21.07.2017
VLASOTINCE (Nova Nasa rec) Dok kombajner Dušan Stamenković sa ocem Časlavom iz sela Orašja na pravoj julskoj vrelini vredno radi na imanju braće Saše i Vladice Tasića, njih dvojica sede u hladovini i uz hladno piće zadovoljno trljaju ruke, jer je… »

Nova Naša reč broj 28 na kioscima

Jug press 21.07.2017
LESKOVAC Nova Naša reč u prodaji… A tamo, između ostalog: – Ko je kriv što kasne plate u “Pijaci”? – Ministar Branko Ružić o lokalnoj samoupravi – Foto-priča sa Grdeličke regate – O problemima sa pogrešnim poreskim rešenjima –… »

Konferencija povodom dodele sredstava za medije u Vranju

Jug press 21.07.2017
VRANJE Ispred zgrade Skupštine grada u Vranju, predstavnici OK radija i Novina „Vranjske“, tačno u podne, održali su konferenciju za novinare nezadovoljni odlukom komisije o raspodeli sredstava namenjenih za javno informisanje. Novinar Radomir… »

Novi (stari) direktor SKC

Jug press 21.07.2017
NIŠ Direktor Studenskog kulturnog centra Niš u naredne četiri godine biće diplomirani ekonomista Dragana Petković, koja je i do sada obavljala ovu funkciju u statusu VD . Studentski kulturni centar u prethodnim godinama radio je veoma ozbiljno i… »