Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 21.07.2017

NOVINE OD 1. SEPTEMBRA: Elektronski dnevnici, više sporta, uniforme u 55% škola

Moj Novi Sad 21.07.2017
Tri "redizajnirana" predmeta za učenike petog razreda, elektronski dnevnik u 200 škola, više sporta, uniforme u 55 odsto škola – novine su koje od 1. septembra očekuju đake u školama u Srbiji, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević. Tri… »

Vreme danas: Sunčano i veoma toplo, najviša dnevna u NS do 36°C

Moj Novi Sad 21.07.2017
U većem delu Srbije danas će biti sunčano i veoma toplo, ali se posle podne i uveče na severu, zapadu i jugozapadu uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje kratkotrajna kiša ili pljuskovi s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki… »

Kroz deo Železničke od ponedeljka jednom trakom i do 30 km/h

Moj Novi Sad 21.07.2017
JKP "Novosadska toplana" javlja u ponedeljak, 24. jula 2017. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat u Železničkoj ulici broj 25. Zbog pomenutih radova, a prema rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve… »

DOM ZDRAVLJA: Odviknite se od pušenja za samo pet dana

Moj Novi Sad 21.07.2017
Nova radna grupa za odvikavanje od pušenja formiraće se u ponedeljak, 24. jula, od 18 sati u objektu Doma zdravlja "Novi Sad" u Rumenačkoj ulici. Program odvikavanja od pušenja traje pet dana i besplatan je. U radnu grupu možete se prijaviti na… »

GSP: Menja se trasa na linijama 6, 53 i 55, privremeno ukinuto stajalište kod OŠ "Petefi Šandor"

Moj Novi Sad 21.07.2017
Radovi u Adicama i Futogu privremeno menjaju trasu tri autobuske linije. Kako javlja JGSP "Novi Sad", zbog radova na sanaciji kolovoza u ulicama Banjalučkoj, Smederevskoj i Branka Ćopića u Novom Sadu, od 20. do 24. jula linija broj 6 skraćuje trasu… »

Stolar Mile nastavlja da širi dobrotu

Moj Novi Sad 21.07.2017
Najhumaniji zanatlija u Srbiji Milorad Jurković, u narodu poznatiji kao stolar Mile još jednom je opravdao svoju reputaciju. Kako "Blic" prenosi, ovoga puta bio je posrednik pri veoma humanom činu kada je jedna novosadska porodica koja je želela da… »

Kozmetički proizvod bez kojeg ne može svaki horoskopski znak

Moj Novi Sad 21.07.2017
Astrologija nam ponekada služi da bi saznali sve tajne naše ličnosti i duše, ali ponekad i za zabavu. Ovo je jedna od tih upotreba horoskopa. Blizanci ne mogu da žive bez laka za nokte, Lav bez maske za kosu, Ovan bez maskare, dok Devica krizira kada… »

Ne odričite se ovih stvari u vezi

Moj Novi Sad 21.07.2017
Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu! Često se dešava da žene, prilikom ulaska u novu vezu, zaborave na život koji su imale pre partnera… »

Vozači JGSP "Novi Sad" odlaze u EU, plata oko 2.000

Moj Novi Sad 21.07.2017
Sve više vozača novosadskog gradskog prevoznika JGSP "Novi Sad", volan autobusa menja za volan kamiona, i to u nekoj od zemalja EU. Motiv je zarada koja je gotovo četiri puta veća od one koju dobijaju za rad na gradskim i prigradskim linijama. Do sada… »

Uživo sa novosadskih ulica: "Većina građana priželjkuje da Novi Sad opet postane grad tolerancije i kulture"

Moj Novi Sad 21.07.2017
Upoznajemo vas s dvojcem koji stoji iza jedne od najpopularnijih i najaktivnijih Fejsbuk stranica u našem gradu. Nikola Bilić i Stefan Koprivica osnovali su većini Novosađana dobro poznatu stranicu “NSU – Uživo sa novosadskih ulica“. Bilo je to… »