Izvor: Niške vesti arhiva vesti 21.07.2017

Borko Nedeljković iz Marmarisa: Nikad jači, gori i duži zemljotres!

Niške vesti 21.07.2017
Osim najjačeg, koji se dogodio u 22.30, više od 90 potresa amplitude 3,2 – 5,2 zabeleženo je i tokom noći. „Jedan od tih potresa u 01.34 bio je magnitude 6,7 Rihtera. Bio je to izuzetno dug i neprijatan potres koji se osetio i u letovalištu… »

Septembra u Nišu prvi Međunarodni sajam preduzetništva

Niške vesti 21.07.2017
Protokol povodom zajedničkog učešća u organizaciji predstojećeg Međunarodnog sajma privrede potpisali su predstavnici grada Niša, Gradske opštine Pantelej, Nacionalne službe za zapošljavanje, regionalne privredne komore Nišavskog, Pirotskog i… »

Bežični internet i u centru Niške Banje

Niške vesti 21.07.2017
Bazna stanica koja će omogućiti dobijanje besplatnog interneta nalazi se na glavnom banjskom šetalištu, kod fontane, a domet joj je oko 100 metara u poluprečniku. Na ovaj način će svi posetioci Niške Banje koji se nalaze na lečenju, oporavku ili… »

Oboren biciklista preko puta Rode

Niške vesti 21.07.2017
Biciklista je zadobio teže povrede u vidu preloma, ali nije životno ugrožen, rekli su Niškim Vestima u Hitnoj pomoći. Nakon pružanja prve pomoći, povređeni biciklista je kolima Hitne pomoći prevezen u niški Klinički centara radi dalje… »

Otvoreno prvenstvo Niša u BENCH PRESSU za osobe sa invaliditetom

Niške vesti 21.07.2017
Prvi put u Nišu održava se Prvenstvo u paraolimpijskoj disciplini – bench pressu za osobe sa invaliditetom. Prvenstvo se održava 22. jula, u Osnovnoj školi „Ivo Andrić“, u naselju Branko Bjegović. Merenje takmičara organizovano je od 10 do 11… »

Sve je spremno za „Dođi na amfi“

Niške vesti 21.07.2017
„Dođi na amfi“, manifestacija u kojoj se promoviše urbana i ulična kultura, počinje danas popodne u 18 sati kada će biti održan turnir u basketu, a zatim i takmičenje u free stajlu. Svečano otvaranje zakazano je za večeras u 21 sat, kada će… »

Vučić avgusta dolazi u prvu predsedničku posetu Nišu

Niške vesti 21.07.2017
Poseta je najavljena, ali će datum zavisiti od završetka investicije koju predsednik Srbije ima nameru da obiđe. Poslednje dve godine Vučić je, doduše u funkciji premijera, nekoliko puta dolazio u Niš. Oktobra prošle godine proveo je u Nišu sedam… »

Niš vratio 10 miliona evra teško dugovanje

Niške vesti 21.07.2017
Za prethodnih godinu dana Grad Niš vratio je 10 miliona evra dugovanja, tom tvrdnjom gradonačelnik Niša Darko Bulatović počeo je današnju sednicu Gradskog veća. Na sednici su izneti rezultati rada gradonačelnika i članova veća, koji su svako… »

Na hotelu Ambasador skele visoke 62 metra! (FOTO)

Niške vesti 21.07.2017
Između spratova skela je povezana stepenicama, radi lakšeg kretanja radnika. Zgrada hotela „Ambasador“ ima 15 spratova iznad prizemlja, i jedna je od najviših u Nišu i regionu, te su i ove skele među najvišima koje su prolaznici videli, te ovde… »

Sedam razloga za TIKVICE!

Niške vesti 21.07.2017
Tikvice su izuzetno niskokalorične, a sadrže veliki procenat vode i dosta biljnih vlakana, što ih čini veoma poželjnom namirnicom za sve koji drže razne dijete u cilju mršavljenja. Jedna srednja tikvica obezbeđuje preko 400% dnevnih potreba za… »