Izvor: Novi magazin arhiva vesti 21.07.2017

U čemu žene najčešće greše u vezama?

Novi magazin 21.07.2017
Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu! Često se dešava da žene, prilikom ulaska u novu vezu, zaborave na život koji su imale pre partnera… »

Granica za stupanje u brak u američkoj državi Njujork podignuta na 17 godina

Novi magazin 21.07.2017
Američka savezna država Njujork podigla je starosnu granicu za stupanje u brak sa 14 na 17 godina kako bi sprečila dečje brakove. Dosadašnji zakon, prema kojem su 14-godišnjaci mogli legalno da se venčavaju, izmenjen je pre mesec dana, a promena je… »

Nikako ne jedite hranu u indijskim vozovima

Novi magazin 21.07.2017
Hrana koja se služi u vozovima i železničkim stanicama u Indiji nije za ljudsku upotrebu, navodi se u izveštaju državnog kontrolnog tela. Kontrola je izvršena u 80 vozova, na 74 železničkih stanica u Indiji, a rezultati pokazuju da je jedan deo… »

Putin voli da sluša Mocarta i da čita istorijske romane

Novi magazin 21.07.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da sebe smatra "običnom osobom" koja voli da čita istorijske romane i da sluša Mocarta, jedino što obavlja posao drugačiji od drugih. "Sebe smatram običnim čovekom", rekao je Putin na sastanku s… »

Egipat pozvao na momentalan prekid nasilja u Jerusalimu

Novi magazin 21.07.2017
Egipat, prvi arapski sused s kojim je Izrael potpisao mir, pozvao je danas na momentalan prekid nasilja kraj svetilišta u Jerusalimu, apelujući na jevrejsku državu da pokaže poštovanje prema muslimanskim svetim mestima, optuživši je da podstiče… »

Tusk: Niko ne želi da kažnjava Poljsku ali kazne idu automatski

Novi magazin 21.07.2017
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da poljske vlasti moraju da budu svesne posledica ako proguraju kontroverznu reformu pravosuđa u koju su se upustile, jer iako niko u Briselu ne želi da kažnjava Poljsku, kazne za potčinjavanje… »

Kako sa bebom prvi put na letovanje?

Novi magazin 21.07.2017
Pre putovanja se posavetujte sa svojim pedijatrom oko neophodni lekove za snižavanje temperature – najčešće paracetamol ili ibuprofen, uz savet za odgovarajuću dozu. Ponesite termometar, kako biste na vreme primenili lekove za snižavanje… »

Intervju Branko Čečen: Nas svaka opozicija voli dok ne dođe na vlast

Novi magazin 21.07.2017
Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS), osnovan pri Nezavisnom udruženju novinara Srbije (NUNS), u vrlo kratkom roku dobio je dve prestižne međunarodne nagrade za istraživačko novinarstvo. Posle “evropskog Pulicera” European Press… »

Od sutra do kraja novembra suženje na beogradskom mostu u Brankovoj zbog radova

Novi magazin 21.07.2017
Na jednom od najfrekventnijih mostova Beograda, u produžetku Brankove ulice, preko reke Save, kolovoz će zbog radova od sutra, 22. jula, biti sužen sve do 25. novembra, najavio je danas gradski Sekretarijat za saobraćaj. Posle višegodišnjeg… »

U kom gradu u Srbiji se najviše "volimo"?

Novi magazin 21.07.2017
Veliko istraživanje internet-populacije obuhvatilo je 1.050 ispitanika iz čitave Srbije i pokazuje kakve su seksualne navike oba pola. Da svaki dan ima seks izjavilo je samo 2,4 odsto ispitanika i to više od polovine muškaraca. Rezultati su pokazali… »