Izvor: Novi magazin/Zabava arhiva vesti 21.07.2017

U čemu žene najčešće greše u vezama?

Novi magazin 21.07.2017
Kako biste održali ili postigli životno zadovoljstvo, postoje stvari kojih nikada ne biste smeli da se odreknete. Pogotovo kada uđete u novu vezu! Često se dešava da žene, prilikom ulaska u novu vezu, zaborave na život koji su imale pre partnera… »

Granica za stupanje u brak u američkoj državi Njujork podignuta na 17 godina

Novi magazin 21.07.2017
Američka savezna država Njujork podigla je starosnu granicu za stupanje u brak sa 14 na 17 godina kako bi sprečila dečje brakove. Dosadašnji zakon, prema kojem su 14-godišnjaci mogli legalno da se venčavaju, izmenjen je pre mesec dana, a promena je… »

Nikako ne jedite hranu u indijskim vozovima

Novi magazin 21.07.2017
Hrana koja se služi u vozovima i železničkim stanicama u Indiji nije za ljudsku upotrebu, navodi se u izveštaju državnog kontrolnog tela. Kontrola je izvršena u 80 vozova, na 74 železničkih stanica u Indiji, a rezultati pokazuju da je jedan deo… »

Putin voli da sluša Mocarta i da čita istorijske romane

Novi magazin 21.07.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da sebe smatra "običnom osobom" koja voli da čita istorijske romane i da sluša Mocarta, jedino što obavlja posao drugačiji od drugih. "Sebe smatram običnim čovekom", rekao je Putin na sastanku s… »

Kako sa bebom prvi put na letovanje?

Novi magazin 21.07.2017
Pre putovanja se posavetujte sa svojim pedijatrom oko neophodni lekove za snižavanje temperature – najčešće paracetamol ili ibuprofen, uz savet za odgovarajuću dozu. Ponesite termometar, kako biste na vreme primenili lekove za snižavanje… »

U kom gradu u Srbiji se najviše "volimo"?

Novi magazin 21.07.2017
Veliko istraživanje internet-populacije obuhvatilo je 1.050 ispitanika iz čitave Srbije i pokazuje kakve su seksualne navike oba pola. Da svaki dan ima seks izjavilo je samo 2,4 odsto ispitanika i to više od polovine muškaraca. Rezultati su pokazali… »

Izložba povodom 20 godina od smrti princeze Dajane

Novi magazin 21.07.2017
U Bakingemskoj palati u Londonu otvorena je izložba povodom 20 godina od pogibije britanske princeze Dajane. U jednom od salona palate je rekonstruisan radni sto za kojim je princeza radila u Kensingtonskoj palati u kojoj je živela. Na stolu su njeni… »