Izvor: OK radio arhiva vesti 21.07.2017

Medijska podela para: Zapamtite, još nas ima! (foto, video)

OK radio 21.07.2017
Tražimo da policija istraži podelu para iz budžeta grada Vranja koje je Komisija podelila, a gradonačelnik Slobodan Milenković potpisao, po osnovu konkursa za finansiranje medijskih sadržaja u javnom interesu, poručio je Saša Stojković… »

Umro Predrag Gojković Cune

OK radio 21.07.2017
Jedan od najvećih pevača izvorne i starogradske muzike Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Za muzički arhiv Radio Beograda snimio je preko 1.000 pesama izvorne narodne muzike. Ostaće zapamćen po izvođenju pesama… »

Niš: Dve godine od ubistva inspektorke, niko ne odgovara

OK radio 21.07.2017
Ni posle dve godine od samoubistva inspektorke niške policije Anice Mitić, uprkos dokazima, nije pokrenut postupak i niko nije odgovarao. To tvrde u Nezavisnom policijskom sindikatu Srbije. "Ja lično odgovore koje nisam imao sada imam i još sam više… »

CG: Još jedan uhapšeni zbog podmetanja požara

OK radio 21.07.2017
Cetinje -- Crnogorska policija je uhapsila R.D. (67) iz Danilograda za koga se sumnja da je izazvao požar na području Katunske nahije. "Službenici Uprave policije MUP-a Crne Gore - Odeljenja bezbednosti Cetinje su, danas preduzimajući operativne mere… »

Hag traži od Srbije sudske zapisnike o dvoje radikala

OK radio 21.07.2017
Haška tužiteljka Dajana Elis pozvala je Srbiju da se izjasni da li će, u procesu protiv članova Srpske radikalne stranke, dostaviti zapisnike na osnovu kojih je Viši sud u Beogradu odbio da optužene izruči Tribunalu. Tribunal već dve i po godine… »

More za decu iz ugroženih porodica

OK radio 21.07.2017
Crveni krst Vranje u periodu od 24. jula do 3. avgusta organizuje oporavak 25-oro dece u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošićima u Crnoj Gori. Tomislav Stefanović, sekretar Crvenog krsta Vranje, kaže da su programom oporavka dece na moru… »

Tačno u podne: Mediji ispred Skupštine o aktuelnoj vlasti

OK radio 21.07.2017
Na platou ispred Skupštine grada Vranja u petak u podne održaće se konferencija za medije „Vranjskih“ i OK radija na temu „Medijski konkurs u Vranju – finansiranje partijskih glasila“. Na konferenciji za novinare govoriće direktor i glavni i… »

Čari olakog obećavanja: Pa gde je taj trg?

OK radio 21.07.2017
Iako su gradski čelnici još pre godinu dana najavili izgradnju mini trga u užem centru Vranja, preko puta kompleksa zgrada „Lepa Brena“, od ove investicije za sada nema ni jedne cigle. Kako je tada najavljeno mini trg bi trebalo da bude sa leve… »

Kina zabranila nastupe Džastinu Biberu

OK radio 21.07.2017
Kineske vlasti saopštile su da kanadski pop muzičar Džastin Biber neće nastupati u njihovoj zemlji zbog ponašanja na i iza scene. Kancelarija za kulturu Pekinga objasnila je da je pevač zbog nespecifičnih prekršaja, među kojima je vožnja u… »

Žena koja tvrdi da je Dalijeva ćerka čeka rezultat testa

OK radio 21.07.2017
Španjolka Pilar Abel, koja tvrdi da je ćerka proslavljenog slikara Salvadora Dalija, čeka rezultate DNK testa, nakon što su forenzički eksperti ekshumirali telo slikara posle 27 godina. Njen advokat Enrike Blankez rekao je da je žena "nervozna, ali… »