Izvor: Pravda arhiva vesti 21.07.2017

Stefanović: Ne može policajac biti u svakoj sobi, stanu, automobilu...

Pravda 21.07.2017
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović istakao je danas da nema rešenja problema porodičnog nasilja ako samo jedna institucija dobro radi, već da sve moraju da rade i daju pun doprinos kako bi efekti bili vidljivi. On je, u izjavi… »

Smena na čelu propagandne mašinerije Vašingtona: Novi strateški zokret Trampove administracije?

Pravda 21.07.2017
Američki predsednik Donald Tramp imenovao je bankara sa Voltrita Entonija Skaramučija na mesto direktora komunikacija, izjavio je danas zvaničnik iz Bele kuće. Odmah nakon tog postavljenja, dosadašnji portparol Bele kuće Šon Spajser je podneo… »

Novi Tajm otkriva koliko se Amerika boji Putina! Bela kuća imala spremnu vojsku, ako ih Rusi napadnu na dan izbora (foto)

Pravda 21.07.2017
Na naslovnoj strani novog broja magazina Tajm, koji će biti pušten u prodaju 31. jula, nalazi se portret predsednika Rusije Vladimira Putina, javljaju ruski mediji. Lice ruskog lidera nazire se u bezbroj sivih ikona koje simbolizuju korisničke naloge… »

Nema više 200 na sat: Policiji neće trebati radar da vam pošalje "čestitku" na adresu, evo kako će znati

Pravda 21.07.2017
Priprema projekta MUP-a o merenju srednje brzine vozača na autoputu je u završnoj fazi i uskoro će početi da se primenjuje, izjavio je danas načelnik Uprave saobraćajne policjie Nebojša Arsov. Kako je precizirao, policija za to neće koristiti… »

Veliki projekat u Srbiji: Čepurin najavio rusko-srpski industrijski park! Ali ima i jedna loša vest: "Prilikom prijema u…

Pravda 21.07.2017
Ambasador Ruske Federacije u Srbiji Aleksandar Čepurin najavio je uspostavljanje bilateralne industrijske kooperacije i stvaranje rusko-srpskog industrijskog parka u jednoj od slobodnih ekonomskih zona u Srbiji. „Na dnevnom redu je uspostavljanje… »

Dačić sa kameronom manterom: IstVest otvara kancelarije u Srbiji

Pravda 21.07.2017
Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić primio je predsednika IstVest instituta i bivšeg američkog ambasadora u Beogradu, Kamerona Mantera. Ambasador Manter je obavestio ministra Dačića o planovima IstVest… »

Gruevski pred sudom: Nemam nameru da bežim, već da proglasim pobedu na izborima! (video)

Pravda 21.07.2017
Nikola Gruevski, bivš premijer i predsednik VMRO-DPMNE, najveće makedonske parlamentarne stranke u Makedoniji, koja je ipak u opoziciji, izjasnio se danas u Apelacionom sudu u Skoplju da se ne oseća krivim po optužnici, koja njega i njegove saradnike… »

Razlog je Krim! Simens obustavio isporuku energetske opreme Rusiji! (video)

Pravda 21.07.2017
Kompanija „Simens“ saopštila je da će privremeno obustaviti isporuku energetske opreme ruskim državnim kompanijama. U saopštenju se navodi da kompanija planira da „razvije nove mere kontrole“. Koncern tvrdi da su na Krim nelegalno dostavljene… »

Pamtićemo te, legendo: Preminuo Cune Gojković, ostavio nam je delo za nezaborav - pesmu "Janičar"

Pravda 21.07.2017
Predrag Gojković Cune bio je srpski pevač narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i meksikanskih pesama. Nadimak "Cune" je dobio, kako je sam objasnio u emisiji "Balkanskom ulicom" Radio-televizije Srbije, po majčinom dozivanju "Odi da te… »

Dobre vesti iz Moskve, Srbija dobija S-300: Putinov saradnik zvanično potvrdio da nam Rusija šalje moćni raketni sistem…

Pravda 21.07.2017
Dmitrij Šugajev, direktor Federalne službe za vojnotehničku saradnju i bliski saradnik ruskog lidera Vladimira Vladimiroviča Putina, poručio je juče da je sasvim realno da Moskva uskoro isporuči Srbiji moćne raketne sisteme S-300! - Istina je da… »