Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 21.07.2017

Sednica Skupštine grada narednog petka – ponovo o RTK

Ritam grada Kg 21.07.2017
Nakon održanih konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, zakazao je narednu sednicu gradskog parlamemta za petak, 28. jul. Na dnevnom redu ove sednice naći će se predlozi odluka o davanju… »

Tokom vrelih dana za lekarske savete otvorene dve telefonske linije

Ritam grada Kg 21.07.2017
Nakon upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na veoma visoke temperature u Srbiji do ponedeljka 24. jula, Operativni tim Štaba za vanredne situacije grada Kragujevca, apeluje na građane da se pridržavaju uputstva lekara. Istovremeno, iz… »

Predstavljen program “Gospojinskih svečanosti”

Ritam grada Kg 21.07.2017
Gospojisnke svečanosti, osme po redu, koje počinju 28. avgusta, ove godine održavaju se pod sloganom “Duhovna i druga putovanja“. Pod pokroviteljstvom grada Kragujevca i uz blagoslov episkopa šumadijskog Jovana, Gospojinske svečanosti organizuje… »

Kragujevac ponovo šampion u igrama na vodi

Ritam grada Kg 21.07.2017
Ekipa Kragujevca odbranila je titulu prvaka Srbije, u nacionalnom finalu igara na vodi, pod nazivom City Games, održanom na Zlatiboru. Takmičenje je održano u šest disciplina – letećem vaterpolu, spašavanju turistkinje, vošarci, vodenoj alki… »

Izmena režima saobraćaja u Belodrimskoj ulici

Ritam grada Kg 21.07.2017
U Belodrimskoj ulici, kod OŠ “Sveti Sava”, uvodi se privremeni režim saobraćaja 21. i 24. jula, zbog izvođenja radova na rekonstrukciji kanalizacione mreže. U tom periodu vozila javnog gradskog prevoza putnika, na linijama sa oznakama 3 i 19… »